Μια ακόμα ελληνική εταιρεία επιλέχθηκε και εντάσσεται στο παγκόσμιο δίκτυο της Endeavor στο 46ο διεθνές πάνελ επιλογής της Endeavor Global.


Hellas Direct LogoΗ Hellas Direct (www.hellasdirect.gr), η οποία εκπροσωπήθηκε από τους συνιδρυτές Αιμίλιο Μάρκου και Αλέξη Πανταζή. Η Hellas Direct είναι ασφαλιστική εταιρία αυτοκινήτου, που ιδρύθηκε το 2011 με στόχο να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι ασφαλιστικές εταιρίες εξυπηρετούν τους πελάτες τους. Δραστηριοποιείται μόνο μέσω Internet και διαθέτει έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα επαγγελματιών στον ασφαλιστικό τομέα.


Με το ISP, που πραγματοποιείται 5 φορές ετησίως, κορυφώνεται μια πολυδιάστατη διαδικασία έρευνας και επιλογής επιχειρηματιών σε τοπικό και διεθνές επίπεδο. Η αξιολόγηση και επιλογή των εταιρειών γίνεται από διεθνείς επιχειρηματικούς ηγέτες και αφορά στους υποψήφιους επιχειρηματίες από όλες τις χώρες με παρουσία της Endeavor. Οι επιλεγμένοι επιχειρηματίες απολαμβάνουν μια σειρά συμβουλευτικών και άλλων υπηρεσιών προσαρμοσμένων στις ανάγκες τους από τους mentors και advisors της Endeavor, αποκτούν πρόσβαση στο διεθνές δίκτυο της και σε επενδυτές.


Στο συγκεκριμένο ISP επιλέχθηκαν 40 επιχειρηματίες, οι οποίοι εκπροσώπησαν 21 επιχειρήσεις από 10 χώρες, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό επιχειρηματιών του δικτύου της Endeavor σε 766 από 476 εταιρείες σε 14 χώρες.


Ο Χάρης Μακρυνιώτης, Managing Director της Endeavor Greece δήλωσε: “Καλωσορίζουμε την ομάδα της Hellas Direct στο δίκτυό μας. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό αυτή τη χρονική στιγμή να γνωρίζουμε ότι η παγκόσμια κοινότητα επιχειρηματιών και επενδυτών της Endeavor στηρίζει νέες και υγιείς προσπάθειες στο ευρύτερο ελληνικό χρηματοπιστωτικό σύστημα”


Ο Αιμίλιος Μάρκου, Co-Founder της Hellas Direct δήλωσε: “Είμαστε υπερήφανοι για την επιλογή και πεπεισμένοι ότι η ένταξή μας σε ένα παγκόσμιο δίκτυο ιδιαίτερα σημαντικών και καινοτόμων επιχειρηματιών θα μας δώσει νέα προοπτική και περισσότερα εφόδια για την κατάκτηση των στόχων μας.”


Ο Αλέξης Πανταζής, Co-Founder της Hellas Direct συμπλήρωσε: “Πιστεύουμε ότι η ένταξή μας στο δίκτυο της Endeavor θα είναι καθοριστική στην προσπάθειά μας να καθιερώσουμε μια νέα αντίληψη στην ασφάλιση και να δώσουμε νέα σημασία στον όρο ‘εξυπηρέτηση’.”