Η εταιρεία Orthology ανακοίνωσε το νέο GFI FAXmaker 2013, την κορυφαία δικτυακή λύση λογισμικού fax server για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.


orthologyΤο νέο GFI FAXmaker 2013 είναι μία υβριδική λύση online fax με πολλές νέες δυνατότητες που παρέχουν ασφάλεια στην επικοινωνία δεδομένων στις επιχειρήσεις.


Στις νέες δυνατότητες και βελτιώσεις που συνοψίζονται παρακάτω:
Υβριδική υποστήριξη fax: Το GFI FAXmaker 2013 υποστηρίζει πλέον υβριδικό fax μέσω του etherFAX και των on line υπηρεσιών fax της GFI. Αυτό δίνει πλεονεκτήματα όσον αφορά στην ασφάλεια αλλά και πρόσθετα οφέλη σε cloud-based υπηρεσίες fax. Η αποστολή ηλεκτρονικού fax εξαλείφει την ανάγκη για δέσμευση τηλεφωνικών γραμμών ή για συσκευές fax, παρέχοντας οικονομικά οφέλη.
Υποστήριξη για Office 365 και Gmail: Το νέο GFI FAXmaker 2013 περιλαμβάνει επιλογές διαμόρφωσης για email-to-fax και fax-to-email σε πελάτες με Office 365 Exchange ή σε περιβάλλον Gmail. Οι επιχειρήσεις επωφελούνται από το cloud-based e-mail περιβάλλον με ασφάλεια και προστασία της ιδιωτικής ζωής και πλούσιο σετ δυνατοτήτων από έναν on-premise fax server.
Ενσωμάτωση fax με πολυσυσκευές: Με την ενσωμάτωση του Nuance eCopy ShareScan SDK, το νέο GFI FAXmaker 2013 υποστηρίζει πλέον και μια ευρεία γκάμα από πολυσυσκευές των Canon, HP, Konica Minolta, Ricoh και Xerox ®. Οι συσκευές αυτές μπορούν να στέλνουν fax απευθείας από το σύστημα, σαν χρήστες ή εφαρμογές, εξαλείφοντας την ανάγκη για πολλαπλές τηλεφωνικές γραμμές σε πολλές συσκευές και επιτρέποντας την κεντρική καταγραφή, αρχειοθέτηση και ανάκτηση όλων των fax σε ένα κεντρικό σημείο.
Ενισχυμένο email-to-SMS και SMS-to-email gateway: H νέα έκδοση υποστηρίζει πολλαπλές συσκευές GSM και παρόχους SMS ταυτόχρονα, επιτρέποντας την αποστολή μηνυμάτων. Όλες οι επικοινωνίες μέσω SMS συνδέονται κεντρικά, δίνοντας πλήρη πρόσβαση στο αρχείο και ελέγχου για την ενίσχυση της συμμόρφωσης.
Αθόρυβη εγκατάσταση: Το GFI FAXmaker 2013 υποστηρίζει την αθόρυβη εγκατάσταση του λογισμικού fax server και προσφέρει γρήγορη, εύκολη και αυτόματη εγκατάσταση. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τις εταιρείες που αναπτύσσουν πολλούς fax servers για υψηλή διαθεσιμότητα, εξισορρόπηση φορτίου, ανάκτηση δεδομένων και γεωγραφικά κατανεμημένη ανάπτυξη.


Επιπλέον η έκδοση 2013, υποστηρίζει μία πλειάδα από πρόσθετο hardware, αλλά και τους ανανεωμένους drivers Dialogic SDK 6.5 καθώς και τους πιο πρόσφατους XCAPI drivers. Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για δωρεάν δοκιμαστική έκδοση επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.gfi.com/fax-server-software/


Σε έρευνα που πραγματοποίησε πρόσφατα η GFI Software σχετικά με τις συνήθειες όσον αφορά στο fax, τα αποτελέσματα έδειξαν, ότι στις ΗΠΑ οι εργαζόμενοι σε γραφεία, εξακολουθούν να χρησιμοποιούν, στη συντριπτική τους πλειοψηφία τους, το fax, ως μια σημαντική μορφή επικοινωνίας. Ωστόσο, υπάρχουν ανησυχίες σχετικά με την προστασία των δεδομένων όταν μεταδίδονται μέσω ενός εγγράφου (με το παραδοσιακό fax). Η ανεξάρτητη και ανώνυμη έρευνα, στην οποία συμμετείχαν 1.008 υπάλληλοι γραφείου σε επιχειρήσεις των ΗΠΑ με 10 έως 500 εργαζόμενους, διεξήχθη από την Opinion Matters για λογαριασμό της GFI. Αντίθετα με την ευρέως διαδεδομένη αντίληψη ότι το fax δεν χρησιμοποιείται πλέον, το 85% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι κάνει ευρεία χρήση του fax σε καθημερινή βάση, ενώ πάνω από τους μισούς (54%) που χρησιμοποιούν το fax, δήλωσαν ότι αποτελεί σημαντικό μέρος της καθημερινής διαδικασίας ροής εργασίας τους, ειδικά προς τους πελάτες.


Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με την Orthology, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.orthology.gr