H εταιρεία Bon Studio ανακοινώνει τη διοργάνωση της «Εβδομάδας της Μουσικής», από τις 3 έως τις 6 Δεκεμβρίου 2012, στη Ζαΐμη 5 & 6, Εξάρχεια.


MusicEvent_1_wordΜία μοναδική μουσική εβδομάδα, γεμάτη παρουσιάσεις και σεμινάρια από τους εξειδικευμένους συνεργάτες της εταιρείας μας αλλά και από αγαπημένους και καταξιωμένους Έλληνες μουσικούς, θα δώσει την ευκαιρία σε όλους να δουν, να ακούσουν και να νοιώσουν την μουσική, αλλά και να εμπνευστούν από νέα μουσικά ακούσματα και τεχνικές που θα εμπλουτίσουν τη φαντασία και τη μουσική τους δημιουργικότητα!


Ελάτε πιο κοντά στη μουσική, κοντά μας από τις 11 π.μ. έως και τις 8 το βράδυ, αγγίξτε και δοκιμάστε από κοντά μουσικά όργανα τελευταίας τεχνολογίας, γνωρίστε επαγγελματίες μουσικούς του χώρου και παρακολουθείστε ειδικά σεμινάρια σε drums, κρουστά, synthesizers και ηλεκτρικές κιθάρες!


Θα έχετε τη δυνατότητα να συμμετέχετε σε κλήρωση και να κερδίσετε υπέροχα μουσικά όργανα και gadgets, καθώς και δωρεάν μαθήματα, τα οποία θα παραδοθούν από σημαντικούς μουσικούς του χώρου.


Η μουσική αποτελεί την πιο σπουδαία γλώσσα επικοινωνίας, μέσω της οποίας μπορούμε να εκφραστούμε και να επικοινωνήσουμε πτυχές του εαυτού μας με δημιουργικό τρόπο. Η μουσική δεν έχει όρια και περιορισμούς, ενώ τα σύνορά της εκτείνονται ως εκεί που φτάνει η ανθρώπινη, αλλά και συμπαντική φαντασία.


Σας περιμένουμε με χαρά για να γνωριστούμε και να μοιραστούμε μαζί σας γνώσεις, πληροφορίες και, το σημαντικότερο, αυτό που μας ενώνει όλους: Τη Μ ο υ σ ι κ ή!!


…γιατί η τεχνολογία σας ανήκει!


BONSTUDIO – ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
3-6 Δεκεμβρίου 2012


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ
ΔΕΥΤΕΡΑ, 3/12
17:00 μ.μ. -18:30 μ.μ.
Ντίνος Γεωργούτσος (Πιάνο – Πλήκτρα)
«Αναζητώντας την τέχνη μέσα από την τεχνολογία»


ΔΕΥΤΕΡΑ, 3/12
18:30 μ.μ. – 20:00 μ.μ.
Χρήστος Βεντούρας (Πλήκτρα)
««How to play drums & instruments on Keyboards»


ΤΡΙΤΗ, 4/12
17:00 μ.μ. – 20.00 μ.μ.
Βασίλης Ρακόπουλος (Κιθάρα)
«Βασικές αρχές Αυτοσχεδιασμού»


ΤΕΤΑΡΤΗ, 5/12
17:00 μ.μ. – 20:00 μ.μ.
Φώτης Γιαννόπουλος (Drums)
«LinearDrumming”


Μετά το σεμινάριο δωρεάν μαθήματα με τον Φώτη Γιαννόπουλο


ΠΕΜΠΤΗ, 6/12
17:00 – 18:30 μ.μ.
Στέφανος Δημητρίου (Drums)
«RhythmicPossibilities”


ΠΕΜΠΤΗ, 6/12
18:30 μ.μ. – 20:00 μ.μ.
Βαγγέλης Καρίπης (Κρουστά)
«Ρυθμολογία της Ανατολικής Μεσογείου και Β. Αφρικής»