Η Canon αναγνωρίζεται ως ηγέτης στις Managed Print Services και στην κατηγορία των Multi Function Devices & Printers από την Gartner.


canon_logo_800xΗ Intersys A.E., επίσημη αντιπρόσωπος των προϊόντων Business Imaging & Professional Print της Canon στην Ελλάδα, ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την ένταξη της Canon, για μία ακόμη χρονιά, στο τεταρτημόριο των «ηγετών» της αγοράς βάσει της μεθοδολογίας «Magic Quadrant» της Gartner, για τις Υπηρεσίες Διαχείρισης Εκτυπώσεων (MPS) όπως επίσης και για την κατηγορία του αυτοματισμού γραφείου, που περιλαμβάνει τις πολυλειτουργικές συσκευές και τους εκτυπωτές.


Ταυτόχρονα, ο ανεξάρτητος οργανισμός δοκιμών Buyers Laboratory LLC (BLI), επιβράβευσε την σειρά εκτυπωτικών συσκευών της Canon με την διάκριση BLI’s First Line of the Year Award for Energy Efficiency.


Η τριπλή αυτή διάκριση, επιβεβαιώνει την πρωτοπορία της Canon σε τεχνολογικό επίπεδο στον αυτοματισμό γραφείου, ενώ ταυτόχρονα πιστοποιεί την εξαιρετική αποδοτικότητα που προσφέρουν οι λύσεις της Canon σε επίπεδο λογισμικού και διαδικασιών σε έργα Πληροφορικής Managed Print Services.


Ο κ. Σωκράτης Σιγάλας, Marketing Director, Business Imaging & Professional Print της Intersys, δήλωσε σχετικά: «Οι συγκεκριμένες διακρίσεις έρχονται να προστεθούν στο εξαιρετικό ιστορικό της Intersys στις Managed Print Services με πάνω από 60 επιτυχημένες υλοποιήσεις και πραγματικά καθιστούν την πρόταση της Intersys ασυναγώνιστη. Πλέον, μπορούμε να τεκμηριώσουμε απόλυτα το όφελος των εταιριών που μας επιλέγουν να υλοποιήσουμε έργα MPS αφού σε όλους τους τομείς που συνθέτουν τις υπηρεσίες διαχείρισης εκτυπώσεων, έχουμε κερδίσει και εξακολουθούμε να κερδίζουμε διακρίσεις. Με την τριπλή διάκριση της Canon μπορούμε πλέον να ισχυριζόμαστε με στοιχεία ότι παρέχουμε την καλύτερη γκάμα εκτυπωτικών λύσεων για περιβάλλοντα γραφείου. Από την πιο σύνθετη εγκατάσταση MPS μέχρι την απόκτηση ενός και μόνο πολυμηχανήματος, οι πελάτες μας μπορούν να είναι σίγουροι ότι επιτυγχάνουν οικονομικά οφέλη, που ξεκινούν από την διαχείριση, περνούν στα αναλώσιμα και καταλήγουν στην κατανάλωση ενέργειας. Ειδικά στον τελευταίο αυτό τομέα, κάθε επιχείρηση που έχει αποφασίσει να εντάξει την περιβαλλοντική ευθύνη στις πολιτικές της, δύσκολα θα μπορέσει να επιλέξει οτιδήποτε άλλο εκτός από τα προϊόντα της Canon».


Στο αιτιολογικό της βράβευσης από τον οργανισμό BLI για την ενεργειακή αποδοτικότητα, αναφέρονται μεταξύ άλλων: «Η αφοσίωση της Canon στην δημιουργία αποδοτικών ενεργειακά συσκευών ήταν σαφής εδώ και αρκετά χρόνια. Τώρα, με τις ενεργειακά αποδοτικές συσκευές, έγχρωμες και ασπρόμαυρες, παρουσιάζεται μία πλήρη γκάμα εκτυπωτικών συσκευών, που ξεκινούν από τις 20 και φτάνουν μέχρι τις 75 σελίδες το λεπτό, καλύπτοντας όλες τις κατηγορίες ταχυτήτων και είναι πλέον απλό να διαπιστώσει καθένας την σημαντικά χαμηλότερη μέση κατανάλωση ρεύματος σε όλη την σειρά μεγέθους Α3 της Canon».


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα BLI Summer 2012 “Pick” Awards μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: http://www.buyerslab.com/news/viewarticle.asp?article=89568