Τα διάσημα μοντέλα δαπέδου τώρα είναι μεγαλύτερα, με πολυτελές φινίρισμα αλλά κυρίως με ακόμη καλύτερη απόδοση.


Martin Logan MotionΜε εντελώς καινούργιες καμπίνες αλλά και αλλαγές σε ορισμένα καίρια σημεία, τα νέα Martin Logan Motion δαπέδου είναι εδώ σε τρία καινούργια χρώματα. Gloss Black, Gloss White και High Gloss Black Cherrywood.


Η επαναστατική τεχνολογία του μοναδικού Folded Motion tweeter, όπου η επιφάνειά του ισούται με 8 φορές εκείνης ενός συμβατικού tweeter θόλου, εδώ συνδιάζεται με νέα γούφερ από αλουμίνιο, καθώς και με νέο σχεδιασμό των μεγαφώνων πιο κοντά στο πάτωμα. Σε συνδιασμό με το μεγάλο bass reflex για ενίσχυση των χαμηλών συχνοτήτων. Επιπλέον, τα νέα Motion 20 και Motion 40 φέρουν τις γνωστές διπλές μπόρνες από τα μεγαλύτερα μοντέλα καθώς και ένα νέο crossover Vojtko™.


Τα νέα motion είναι έτσι σχεδιασμένα ώστε να μπορούν να αποδώσουν ακόμα και με μικρούς ενισχυτές. Η ευαισθησία 92dB για το Motion 40 και 90dB για το μικρότερο Motion 20, εγγυάται πως τα συγκεκριμένα μοντέλα είναι πολύ εύκολα στην οδήγηση και δεν είναι αναγκαία η προυπόθεση συνοδείας πολύ ισχυρού ενισχυτή.


Σχεδιασμένα να προσφέρουν το μέγιστο στον ήχο σε χαμηλή τιμή, η Martin Logan ενσωματώνει πρωτοποριακές τεχνολογίες σε ένα ηχείο που αναβαθμίζει όλη τη σειρά Motion.