Ο Όμιλος Printec επιλέχθηκε ως National Champion στην τελετή των European Business Awards 2012, και προχωρά στον επόμενο γύρο μαζί με άλλες 13 Εταιρίες από την Ελλάδα.


Printec_logoΜέσα από μια διαδικασία επιλογής, η Printec θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην κατηγορία «International Growth Strategy of the Year». Οι εταιρείες οι οποίες κερδίζουν τον τίτλο του National Champion συμπεριλαμβάνονται ανάμεσα στις πιο πετυχημένες εταιρείες της Ευρώπης οι οποίες θα διαγωνισθούν για τον τίτλο Ruban d’ Honneur.


Ο θεσμός European Business Awards αποτελεί ανεξάρτητη πανευρωπαϊκή διοργάνωση, με αντικείμενο την αναγνώριση και την επιβράβευση της αριστείας, των βέλτιστων πρακτικών και της καινοτομίας στην ευρωπαϊκή επιχειρηματική κοινότητα. Αποδέκτες των βραβείων είναι σύγχρονες επιχειρήσεις, που αναλαμβάνουν δημιουργικές πρωτοβουλίες και προωθούν με τη λειτουργία τους τις βέλτιστες πρακτικές για την επιχειρηματικότητα.


Τα φετινά βραβεία είχαν και μια καινοτομία. Για πρώτη φορά οι συμμετέχοντες συνόδευσαν τις αιτήσεις τους με οπτικό υλικό (βίντεο), το οποίο αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα των ΕΒΑ και ακολούθησε ψηφοφορία σε κάθε χώρα.


Οι φιναλίστ επιλέχθηκαν από πάνελ διακεκριμένων κριτών που αποτελείται από επιχειρηματίες και ακαδημαϊκούς από όλη την Ευρώπη. Τα βραβεία θα ανακοινωθούν στις 10 Ιανουαρίου 2013 και θα απονεμηθούν σε ειδική τελετή που θα διεξαχθεί τον προσεχή Απρίλιο.


Η Μαρίνα Μαυρομμάτη, Deputy CEO, του Ομίλου Printec δήλωσε: «Είμαστε πολύ περήφανοι για τη διάκριση αυτή, η οποία μας δίνει την ευκαιρία να εκπροσωπήσουμε την Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή επιχειρηματική κοινότητα. Τα European Business Awards αποτελούν έναν αναγνωρισμένο θεσμό βράβευσης της επιχειρηματικότητας και ανυπομονούμε να βρεθούμε στον επόμενο γύρο της διαδικασίας, όπου μπορούμε να εξηγήσουμε σε βάθος το πώς έχει επιτευχθεί η υλοποίηση των στρατηγικών μας στόχων μέσα σε δύσκολες συνθήκες.»


Ο Adrian Tripp, CEO των European Business Awards επισήμανε ότι το οπτικό υλικό που εισήχθη φέτος στο θεσμό «επέτρεψε στην ομάδα των έμπειρων κριτών να αποκτήσει μια βαθύτερη κατανόηση των επιχειρηματικών στρατηγικών όλων των εθνικών φιναλίστ. Ταυτόχρονα, ο ανταγωνισμός ήταν πιο σκληρός και η επιλογή πιο δύσκολη. Μαζί με τους χορηγούς και τους υποστηρικτές του θεσμού επιθυμούμε να δούμε τις Ελληνικές εταιρείες να περνούν και στον επόμενο γύρο.»