H Orthology ανακοίνωσε τη διάθεση ενός add-on του SAP Crystal Server για mobile solutions, που δίνει τη δυνατότητα συμμετοχής των πελατών στις διάφορες διεργασίες με ταχύτητα.


orthologyΤο νέο add-on του SAP Crystal Server, για φορητές συσκευές, δίνει τη δυνατότητα άμεσης πρόσβασης σε αναφορές, αλλά και σε κρίσιμα δεδομένα, άμεσα και αποτελεσματικά από οπουδήποτε και οποτεδήποτε!


Η λειτουργία του add-on είναι παρόμοια με αυτή μιας φορητής συσκευής. Ο SAP Crystal Server ευθυγραμμίζει πλέον την παροχή των πληροφοριών με την ανάγκη για άμεση χρήση των δεδομένων. Από όπου και αν βρίσκονται οι εργαζόμενοι, αλλά και οι συνεργάτες της επιχείρησης, μπορούν να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα, μέσω των SAP Crystal Reports καθώς και των εφαρμογών αναζήτησης, γρήγορα και σε format self service, που κρατά τα δεδομένα και τη διακίνησή τους ασφαλή. Επειδή πρόκειται για μία λύση SAP Crystal, γίνεται χρήση της επιχειρηματικής ευφυΐας και κάθε εργαζόμενος μπορεί να επεξεργάζεται γρήγορα, όπου και αν βρίσκεται, με βέλτιστη παραγωγικότητα και αποτελεσματικότητα τα δεδομένα που χρειάζεται.


Με τη φορητή λειτουργικότητα στις λύσεις SAP Crystal, οι εργαζόμενοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν την επιχειρηματική ευφυΐα καθώς και τις εφαρμογές αναφορών σε φορητές εφαρμογές, για να έχουν άμεση πρόσβαση σε αναφορές ή να εξάγουν δεδομένα. Η πλοήγηση μέσω οθονών αφής και τα προηγμένα εργαλεία iOS virtualization, δίνουν στους υπαλλήλους τη δυνατότητα να θέτουν και να λαμβάνουν επιχειρηματικές ερωτήσεις από όπου και αν βρίσκονται. Η self service αναζήτηση δεδομένων και στοιχείων, προλαμβάνει τη δημιουργία συμφόρησης και επιτρέπει στους χρήστες να βρίσκουν εύκολα τις απαντήσεις που χρειάζονται, έτσι ώστε να κλείνουν άμεσα τις πωλήσεις τους, να κάνουν γρήγορες αναλύσεις σε παραγγελίες, να βλέπουν οικονομικά στοιχεία ή να έχουν πρόσβαση σε υλικό δεδομένων. Το οπτικοκοποιημένο υλικό που λαμβάνουν οι υπάλληλοι σε μία και μόνο δομημένη οθόνη, τους επιτρέπει να έχουν μία σφαιρική εικόνα για τον πελάτη τους, οποιαδήποτε στιγμή, όπου και αν βρίσκονται. Η ευελιξία που δίδεται στους υπαλλήλους να είναι πιο κοντά στους πελάτες, όπου κι αν βρίσκονται, βελτιώνει περαιτέρω την ικανοποίηση των πελατών, αλλά και την παραγωγικότητα των ίδιων των εργαζομένων.


Το add-on του SAP Crystal Server για mobile solutions, είναι εύκολο στην εγκατάσταση και εφαρμογή του, μέσω δημοφιλών εφαρμογών διαχείρισης φορητών συσκευών. Οι χρήστες μπορούν να το εγκαταστήσουν και να έχουν άμεση πρόσβαση σε υφιστάμενες αναφορές και αναλυτικά δεδομένα. Η ασφάλεια, καθώς και οι πολιτικές διαχείρισης του SAP Crystal Server εφαρμόζονται αυτόματα σε κάθε χρήστη, διευρύνοντας την υπάρχουσα αξιοπιστία από τον desktop υπολογιστή, στην φορητή πλέον συσκευή.


Οι λύσεις SAP Crystal διευκολύνουν τα πράγματα σε όλα τα επίπεδα. Με τις entry level λύσεις επιχειρηματικής ευφυΐας της SAP, μπορεί κάθε επιχείρηση να έχει εύκολες αναλύσεις, αλλά και άμεση πρόσβαση σε δεδομένα για τους εργαζόμενούς της όπου και αν βρίσκονται.


Τα SAP Crystal Solutions παρέχουν γρήγορες απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα των επιχειρήσεων. Ωστόσο, σημαντική είναι η επιλογή της καλύτερης εφαρμογής για την εκάστοτε ανάγκη. Τη λύση γι’ αυτό αποτελεί ο SAP Crystal Solutions Configurator, ένα ειδικό εργαλείο για τους διαχειριστές, έτσι ώστε να μπορούν να διαμορφώνουν λύσεις, ακολουθώντας τον εύχρηστο και απλό wizard που παρουσιάζει την ενδεδειγμένη λύση Crystal Reports, που να καλύπτει τις ανάγκες του. Ο SAP Crystal Solutions Configurator διατίθεται στη διεύθυνση www.crystalconfigurator.com/orthologyltd


Επιπλέον, στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://fm.sap.com/jump/sap_crystal_solutions_2011/webinar/dev_webinars.html παρέχονται χρήσιμα webinars για τη λειτουργικότητα και υλοποίηση των λύσεων Crystal Reports, τα οποία μπορούν οι χρήστες να τα παρακολουθήσουν On line.


Οι λύσεις SAP Crystal διατίθεται από την Orthology. Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με την Orthology, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.orthology.gr