Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τα προϊόντα οικιακής ψυχαγωγίας της LG μέσω ενός διαδραστικού παιχνιδιού.


LG - 3D promos AΗ LG Electronics δίνει την ευκαιρία στο κοινό να δει, να συγκρίνει και να αποφασίσει σχετικά με την καλύτερη εμπειρία θέασης που προσφέρουν οι μοναδικές LG CINEMA 3D τηλεοράσεις σε συνδυασμός με το LG Magic Motion Remote Control.


Το διαδραστικό παιχνίδι της LG θα πραγματοποιηθεί σε γειτονιές της Αθήνας και συγκεκριμένα στις καφετέριες Αίγλη, Best Friends, Loft, Da Vinci, Terra Petra, TGI Friday’s Γλυφάδας και TGI Friday’s Κεφαλαρίου και θα διαρκέσει από τον Νοέμβριο έως και τον Δεκέμβριο 2012. Στο τέλος του παιχνιδιού, όλοι οι συμμετέχοντες θα κερδίσουν αναμνηστικά δώρα, ενώ θα έχουν και την ευκαιρία να λάβουν μέρος στην κλήρωση για μια CINEMA 3D TV της LG.


Στην πρώτη φάση του παιχνιδιού, ο συμμετέχων θα επιλέγει ένα βίντεο που θα παρακολουθεί αρχικά στην LG Infinia TV με 3D γυαλιά μπαταρίας, ενώ στη συνέχεια θα παρακολουθεί το υπόλοιπο βίντεο στη CINEMA 3D TV Smart TV με τα CINEMA 3D γυαλιά της LG, παρουσιάζοντας με αυτόν τον τρόπο την απόλυτη εμπειρία LG Cinema 3D. Χάρη στην έλλειψη ηλεκτρικών μερών, τα CINEMA 3D γυαλιά είναι πιο άνετα και πολύ πιο προσιτά, καθώς δε χρειάζονται φόρτιση. Με αυτόν τον τρόπο η παρακολούθηση 3D περιεχομένου γίνεται πιο εύκολη από μεγάλες παρέες και οικογένειες.


Στη δεύτερη φάση, ο παίκτης καλείται να γράψει στην τηλεόραση μια συγκεκριμένη πρόταση μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, αρχικά με συμβατικό τηλεχειριστήριο και στη συνέχεια με το LG Magic Motion Remote Control. Το έξυπνο και βολικό Magic Motion Remote Control της LG, συστήνεται στο κοινό ως μαγικό, καθώς προσφέρει πλήθος λειτουργιών όπως το γνωστό Point Mode, τις λειτουργίες Voice Recognition (φωνή), Magic Gesture (κίνηση) και Wheel (τροχό), διευκολύνοντας τον χρήστη στην πλοήγηση και περιήγηση στην πλατφόρμα Smart TV της LG.