H Intersys συμμετέχει με προϊόντα Pioneer και Toshiba στην γιορτή τεχνολογίας Tech & Innovation Open 2012 στο The Mall Athens.


INTERSYS_logoH Intersys, επίσημη αντιπρόσωπος της Pioneer και της Toshiba στην Ελλάδα, συμμετέχει στο Tech & Innovation Open 2012 που διεξάγεται στο The Mall Athens από τις 24 Οκτωβρίου μέχρι τις 3 Νοεμβρίου.


Η Intersys συμμετέχει στο Tech & Innovation Open 2012 παρουσιάζοντας τα κορυφαία και βραβευμένα προϊόντα ήχου της Pioneer και την πρωτοποριακή τεχνολογία 3D TV χωρίς γυαλιά της Toshiba σε δύο ειδικά διαμορφωμένους χώρους που λειτουργούν στον 1ο όροφο καθημερινές 5-9 μμ και Σάββατο 2-6 μμ.


Στο stage της Pioneer θα μπορέσετε να δείτε (και να ακούσετε!) από κοντά:
– Τον βραβευμένο από τον EISA ως καλύτερο ραδιοενισχυτή για το 2012-2013, VSX-922 που εκτός από την εξαιρετική ηχητική απόδοση 7.2 καναλιών προσφέρει μεγάλες δυνατότητες ασύρματης διασυνδεσιμότητας υποστηρίζοντας τις τεχνολογίες Airplay και DLNA, δυνατότητα χειρισμού μέσω smartphone με τις ειδικές εφαρμογές που έχει αναπτύξει η Pioneer καθώς και ακρόαση Internet radio.
– Το βραβευμένο από τον EISA ως το καλύτερο «European Streaming Product» για το 2012-2013, N-50, που με βασικότερα πλεονεκτήματα την ασύρματη επικοινωνία και την κορυφαία ηχητική ποιότητα αναβαθμίζει σε εντελώς άλλο επίπεδο την ηχητική σας εμπειρία.
– Το βραβευμένο από τον EISA ως κορυφαίο σύστημα αυτοκινήτου για το 2011-2012, SPH-DA01, μία μονάδα 2DIN, που είναι ειδικά σχεδιασμένη για χρήση με το iPhone 4/4S.
– Την νέα σειρά micro HiFi της Pioneer, X-CM31, που συνδυάζει δυναμικό ήχο και εντυπωσιακή εμφάνιση καθώς προσφέρεται σε τέσσερις χρωματικές επιλογές, μαύρο, λευκό, κόκκινο ή καφέ προσθέτοντας μια πινελιά κομψότητας σε κάθε χώρο ακρόασης.
– Το νέο XDJ-AERO, το πρώτο ολοκληρωμένο σύστημα DJ all-in-one (player, μίκτης, controller), που φέρει ενσωματωμένο WiFi και αποτελεί το πρώτο player συμβατό με όλες τις φορητές συσκευές αναπαραγωγής (smartphones, tablets, κ.λ.π).


Στο stage της Toshiba θα μπορέσετε να δείτε:
– Την κορυφαία τηλεόραση Toshiba 55ZL2G που κατέκτησε το βραβείο EISA “3D Achievement Award” για το 2012-2013 για την πρωτοποριακή τεχνολογία θέασης 3D εικόνας χωρίς γυαλιά, που μας δείχνει τον δρόμο προς το μέλλον και παρέχει στους χρήστες πέρα από τις 3D δυνατότητες, προβολή εικόνων κορυφαίας ανάλυσης 4Κ από το πάνελ ανάλυσης Quad FHD (3.840 X 2.160).
– Τη σειρά VL963 που συνδυάζει την άνεση και την ευκολία στην χρήση που παρέχει η τεχνολογία 3D Passive με την εύκολη πρόσβαση στο Toshiba Places, το online portal της Toshiba, όπου οι χρήστες μπορούν να βρουν πλούσιο περιεχόμενο (video από το Youtube, ταινίες, μουσική, ειδησεογραφικά portal και άλλα).