Το ΝΒΑ Game Time δίνει τη δυνατότητα στους Gold συνδρομητές να έχουν πρόσβαση στο πρωτάθλημα ΝΒΑ, που ξεκινά 30 Οκτωβρίου, από το Xbox.


Fullscreen_MiniGuideΖήστε το ΝΒΑ μέσα από τις καλύτερες στιγμές του πρωταθλήματος και διαβάστε στατιστικά για τους αγαπημένους σας παίκτες και ομάδες. Γίνετε συνδρομητές στο NBA.com League Pass Broadband και δείτε ζωντανά τους αγώνες του πρωταθλήματος σε υψηλής ποιότητας εικόνα και ήχο. Τώρα ο καναπές σας γίνεται η θέση που πάντα θέλατε στην κερκίδα του ΝΒΑ!


Το NBA Game Time στο Xbox LIVE προσφέρει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:
Live Games, Highlights και Replays σε υψηλή ανάλυση – Θα έχετε πρόσβαση σε κάθε live παιχνίδι, σε εκπληκτική ανάλυση HD. Όλα τα παιχνίδια είναι διαθέσιμα σε επανάληψη, ώστε να μπορείτε να τα παρακολουθήσετε στο πρόγραμμά σας. Και, αν δεν έχετε πολύ χρόνο, παρακολουθήστε το παιχνίδι συνοπτικά με recap, ή απλά παίρνοντας μια ιδέα από τα highlights.
My teams – Παίξτε με την αγαπημένη σας ομάδα και δείτε λεπτό προς λεπτό τα στατιστικά στοιχεία σχετικά με τους αγαπημένους σας παίκτες. Και για να βεβαιωθείτε ότι είστε μέσα στα πράγματα, προσθέστε 4 άλλες ομάδες να ακολουθήσουν.
Stats & Standings – Θέλετε να μάθετε τι συμβαίνει γύρω από το πρωτάθλημα; Με στατιστικά & βαθμολογίες, μάθετε ποια ομάδα είναι επικεφαλής ή ποιοι παίκτες βρίσκονται στην κορυφή των leaderboards των σκορ, των ριμπάουντ και άλλων.
Scores & Schedules – Το ΝΒΑ Game Time for Xbox 360 σας δίνει γρήγορη πρόσβαση στα αποτελέσματα που θέλετε και τα χρονοδιαγράμματα που χρειάζεστε – μπροστά στη μεγάλη οθόνη.
Mini Guide – Ο μίνι οδηγός σας δίνει τη δυνατότητα για μια γρήγορη προεπισκόπηση όλων των παιχνιδιών της τρέχουσας περιόδου, δεξιά στο κάτω μέρος της οθόνης, και καθιστά ευκολότερη από ποτέ την εναλλαγή των αγώνων.
Split Screen – Παρακολουθήστε δύο παιχνίδια ταυτόχρονα, ή ένα ζωντανό παιχνίδι σε μία οθόνη, ενώ ταυτόχρονα τα κυριότερα σημεία ή τις επαναλήψεις θα τα βλέπετε σε άλλη οθόνη.


Χειριστείτε το πρόγραμμα χρησιμοποιώντας τις κινήσεις των χεριών σας, μέσω του Kinect for Xbox 360 – Εστιάστε στο γήπεδο αντί στην αναζήτηση του τηλεχειριστηρίου! Πλοηγηθείτε μέσα από τα παιχνίδια, μεταβείτε στην επόμενη φάση, πατήστε play ή pause και rewind όπως ακριβώς στο buzzer beater, και όλα με την κίνηση του χεριού σας


Με την προσθήκη του NBA Game Time, το Xbox μεταφέρει ζωντανά στην τηλεόραση ζωντανές αναμεταδόσεις αγώνων με έναν εντελώς νέο τρόπο, με εξατομικευμένα χαρακτηριστικά, περισσότερο interaction και social connectivity που βρίσκονται μόνο στο Xbox 360. Επισυνάπτονται μερικά στιγμιότυπα οθόνης. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.xbox.com.