H έκδοση LinkedIn 2.0 είναι διαθέσιμη για τα BlackBerry smartphones με λειτουργικό σύστημα OS 6 ή και νεότερο, μέσω του BlackBerry App World.


linkedinΤο LinkedIn είναι το μεγαλύτερο επαγγελματικό δίκτυο στον κόσμο: διαθέτει πάνω από 175 εκατομμύρια μέλη, ενώ κάθε δευτερόλεπτο προστίθενται 2 νέα μέλη. Το LinkedIn για BlackBerry smartphones σχεδιάστηκε ώστε να παρέχει στους χρήστες BlackBerry άνετη και εύκολη πρόσβαση, κρατώντας τους συνδεδεμένους με το δικό τους προσωπικό επαγγελματικό δίκτυο LinkedIn όσο είναι σε κίνηση.


Η νέα έκδοση LinkedIn 2.0 για BlackBerry περιλαμβάνει:
Αναβαθμισμένη οθόνη πλοήγησης – Το LinkedIn 2.0 παρουσιάζει μία καινούργια οθόνη πλοήγησης ειδικά σχεδιασμένη ώστε να παρέχει εύκολη πρόσβαση σε όλα τα χαρακτηριστικά του LinkedIn τα οποία κρατούν τους BlackBerry χρήστες συνδεδεμένους, όπως τα “Updates”, “You (professional profile)”, “Inbox”, και “Network (LinkedIn connections)”.
Βελτιωμένη εμπειρία προφίλ – Το LinkedIn 2.0 προσφέρει πρόσβαση σε όλα τα προφίλ LinkedIn ( συμπεριλαμβανομένων των ήδη υπαρχουσών συνδέσεων, καθώς και όσων δεν έχουν γίνει ακόμη) μέσω του BlackBerry smartphone. Κάνοντας πλοήγηση στο πάνελ του προφίλ εμφανίζονται προσωπικά overviews (όνομα, τίτλος και τοποθεσία), επαγγελματική εμπειρία, εκπαίδευση και συστάσεις. Παρόμοια με την έκδοση που αφορά σε υπολογιστές, θα έχει κανείς την ευκαιρία να ελέγχει ποιος επισκέπτεται το προφίλ του.
Εύκολα προσβάσιμο φάκελο Εισερχομένων (Inbox) – Με το 2.0, οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στo φάκελο Εισερχομένων του LinkedIn μέσω του BlackBerry smartphone, το οποίο τους επιτρέπει τη λήψη μηνυμάτων και την αποδοχή ή απόρριψη προσκλήσεων όσο κινούνται. Στα Εισερχόμενα μηνύματα θα προβάλλεται το όνομα και η εικόνα προφίλ του αποστολέα, καθώς και το θέμα του μηνύματος και η ώρα λήψης του.
Real-time πρόσβαση στο επαγγελματικό σας δίκτυο – Τώρα οι χρήστες κρατούν το επαγγελματικό τους δίκτυο «στις άκρες των δαχτύλων τους» και μένουν ενημερωμένοι μέσω του LinkedIn 2.0. Μείνετε σε επαφή με τα contacts στο επαγγελματικό σας δίκτυο και διεύρυνετέ το μέσω της επιλογής “Connections Search” ή μέσω του “People you may know”.
Διαρκής ενημέρωση – Μείνετε ενημερωμένοι για όλες τις τελευταίες δραστηριότητες στο LinkedIn μέσω του BlackBerry smartphone απλά επιλέγοντας την ένδειξη “Updates”. Μάθετε τι νέο συμβαίνει με τις επαφές σας μέσω της ροής πρόσφατων δραστηριοτήτων και νέων από το δίκτυό σας, συμπεριλαμβανομένων Likes/Σχολίων σε updates, περιεχόμενο σχετικό με τον κλάδο σας ειδικά προσαρμοσμένο για σας και εύστοχα άρθρα από το LinkedIn Today.


Η έκδοση LinkedIn 2.0 για τα BlackBerry smartphones θα είναι διαθέσιμη στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ισπανία, την Ιταλία, τη Γαλλία, την Ολλανδία, τη Νότια Αφρική, την Ινδία, την Ινδονησία, την Αργεντινή, τη Βενεζουέλα, το Μεξικό, τη Βραζιλία, τη Σιγκαπούρη, το Χόνγκ Κόνγκ, τη Μαλαισία, τις Φιλιππίνες και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.