Η Profile συμμετέχει με χορηγία στο 37ο Interferry Conference, που θα πραγματοποιηθεί στο Dubai, μεταξύ 21 και 24 Οκτωβρίου 2012.


profile logo 2012Το συνέδριο εξειδικεύεται στον τομέα της ναυτιλίας και ιδιαίτερα στο χώρο της ακτοπλοΐας. Συγκεντρώνει κορυφαία στελέχη με σκοπό τη βέλτιστη ενημέρωση τους για τις εξελίξεις του χώρου ενώ οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν το περίπτερο της PROFILE για να ενημερωθούν τόσο για τη νέα πλατφόρμα κρατήσεων και έκδοσης εισιτηρίων UTS TicketLink, όσο και για εφαρμογές επενδυτικής διαχείρισης, όπως το IMSplus, για ολοκληρωμένη παρακολούθηση και έλεγχο των invested assets των εταιρειών.


Τελώντας υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Δρόμων και Μεταφορών του Εμιράτου, η ατζέντα του συνεδρίου θα επικεντρωθεί στην ανάπτυξη της ακτοπλοΐας παγκοσμίως. Πάνω από 300 σύνεδροι, οι περισσότεροι εκ των οποίων ανώτατα διοικητικά στελέχη διεθνών ναυτιλιακών εταιριών, θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις αλλά και να ενημερωθούν σε σημαντικά θέματα του κλάδου.


Η πληροφορική θα είναι και φέτος ένα από τα σημαντικά θέματα του συνεδρίου. H PROFILE θα παρουσιάσει την τελευταία έκδοση του UTS TicketLink, το οποίο ενσωματώνει την τεχνογνωσία και εμπειρία της στο χώρο, 20 και πλέον ετών. Δύο από τις πιο σημαντικές αναβαθμίσεις που υλοποιήθηκαν, επικεντρώνονται σε θέματα τιμοδότησης εισιτηρίων αλλά και βέλτιστης διαχείρισης της δυναμικότητας σε θέσεις κάθε αναχώρησης.


Ο αλγόριθμος βέλτιστης τιμοδότησης (Best Available Rate) που ανέπτυξε η PROFILE στο UTS TicketLink, εγγυάται ότι η ακτοπλοϊκή εταιρία θα προσφέρει πάντα την ανταγωνιστικότερη δυνατή τιμή που διαθέτει για το σύνολο των προϊόντων μιας κράτησης. Οι ακτοπλοϊκές εταιρίες συχνά αναγκάζονται να διαθέτουν ειδικές προσφορές στην αγορά για τις οποίες ισχύουν συγκεκριμένες προϊοντικές (τύποι θέσεων ή οχημάτων), ποσοτικές (αριθμός ατόμων ή οχημάτων), ή ποιοτικές συνθήκες (άμεση έκδοση εισιτηρίων, μη ακυρώσιμη κράτηση, κλπ.).


Στο UTS TicketLink, οι προσφορές αυτές μπορούν να δημιουργηθούν αλλά και να ενεργοποιηθούν στο σύστημα εύκολα και άμεσα. Έτσι, δεν απαιτείται η ενημέρωση των ταξιδιωτών ή των καναλιών πώλησης προκειμένου να αρχίσουν να γίνονται κρατήσεις με αυτές. Επιπλέον, το σύστημα προσφέρει εναλλακτικές προτάσεις πώλησης αναβαθμισμένων προϊόντων που μεγιστοποιούν το συνολικό έσοδο για την εταιρία, εφόσον βέβαια υπάρχει διαθέσιμο το φυσικό ή εμπορικό απόθεμα ζητηθέντων προϊόντων τη στιγμή της κράτησης. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στην εμπορική διοίκηση της ακτοπλοϊκής εταιρίας να σχεδιάζει εύκολα αλλά και να απαντάει άμεσα σε ενδεχόμενες ανταγωνιστικές κινήσεις.


Επιπρόσθετα, κάθε ακτοπλοϊκή εταιρία πρέπει να μπορεί να ελέγχει άμεσα τη διάθεση των προϊόντων της στα διάφορα κανάλια πώλησης, προκειμένου να υλοποιήσει αποτελεσματικά τη συνολική εμπορική της πολιτική. Οι αυξημένες δυνατότητες διαχείρισης των καναλιών πώλησης στο UTS TicketLink μπορούν να υποστηρίζουν αλληλοσυνδεόμενα allotments και sub-allotments διαθεσιμότητας, ανάλογα με τον τύπο κράτησης (ιδιώτης, cargo, group ή ειδικές συμφωνίες διαθεσιμότητας και τιμών). Τέλος, το σύστημα επιστρέφει αυτόματα τυχόν αδιάθετες θέσεις που ήταν κρατημένες για αποκλειστική χρήση allotments στην κεντρική διαχείριση αποθέματος, σύμφωνα με τις οδηγίες της εμπορικής διαχείρισης (capacity) κάθε αναχώρησης.


Πεποίθηση της PROFILE είναι ότι κάθε ακτοπλοϊκή εταιρία έχει εξειδικευμένες ανάγκες από ένα σύστημα κρατήσεων, καθώς αυτό πρέπει να ανταποκρίνεται απόλυτα στην επιθυμία κάθε εταιρίας για διαφοροποίηση των προϊόντων και υπηρεσιών της. Η δυνατότητα αυτή διαφοροποίησης έχει θεμελιώδη σημασία στις πλέον ανταγωνιστικές θάλασσες του σήμερα. Ένα σύστημα κρατήσεων και έκδοσης εισιτηρίων πρέπει, πάνω από όλα, να παρέχει αυτή τη δυνατότητα σε μια ακτοπλοϊκή εταιρία.