Η Infolex, επίσημος αντιπρόσωπος της Lexmark, ανακοινώνει ότι υλοποίησε ένα ολοκληρωμένο έργο MPS για την εταιρεία «Τσιμέντα Χάλυψ».


lexmark xalypsH εταιρεία Χάλυψ Δομικά Υλικά Α.Ε., με έδρα στο 17ο χλμ ΝΕΟΑΚ στον Ασπρόπυργο, με μονάδες παραγωγής που λειτουργούν στην περιοχή της Αττικής, είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα του τσιμέντου με την επωνυμία «Τσιμέντα Χάλυψ», στον τομέα των αδρανών υλικών με την επωνυμία «Λατομεία Χάλυψ» και στον τομέα του σκυροδέματος με την επωνυμία «Ετ Μπετόν». Η Χάλυψ Δομικά Υλικά Α.Ε. έχει μια θυγατρική με έδρα το Δυρράχιο της Αλβανίας με την επωνυμία Eurotech Cement SH.PK, η οποία λειτουργεί ως κέντρο διανομής τσιμέντου. Η εταιρεία Χάλυψ είναι μέλος του Ομίλου Italcementi που είναι ο 5ος μεγαλύτερος παραγωγός τσιμέντου στον κόσμο, με συνολικό προσωπικό περίπου 20.000 άτομα.


Ακολουθώντας τις πρακτικές MPS της Lexmark, και συνεπής με την ολοκληρωμένη διαχείριση αποβλήτων που εφαρμόζει, η «Τσιμέντα Χάλυψ» εφαρμόζει το πρόγραμμα LCCP, η οποία αφορά την ανάκτηση, προώθηση και επεξεργασία των άδειων αναλωσίμων, με τον πλέον ορθό περιβαλλοντικά τρόπο, στις εγκαταστάσεις της εταιρίας Sims Mirec στην Ολλανδία, η οποία αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους παγκοσμίως επεξεργαστές ηλεκτρικών & ηλεκτρονικών αποβλήτων.


Τις υπηρεσίες ολοκληρωμένης διαχείρισης εγγράφων (MPS) της Lexmark έχουν εμπιστευθεί πολλές εταιρείες παγκοσμίως, από διάφορους επιχειρηματικούς τομείς. Πολύ σημαντικός είναι ο υψηλός βαθμός ανανέωσης τέτοιου είδους συμβολαίων, ο οποίος αγγίζει το 97%, γεγονός που επισφραγίζει την εμπιστοσύνη των πελατών της στις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που η εταιρία προσφέρει.