Το Ενοποιημένο Υπολογιστικό Σύστημα της Cisco που “τρέχει” SAP HANA προσφέρει χαμηλότερο TCO και Επιχειρηματική Ευφυΐα.


cisco logoΗ Cisco παρουσίασε σήμερα μια πλήρη σουίτα λύσεων για την πλατφόρμα SAP HANA®, ενσωματωμένη στο Ενοποιημένο Υπολογιστικό Σύστημα της Cisco, Cisco Unified Computing System™ (Cisco UCS®). Η λύση Cisco UCS για το SAP HANA επιτρέπει στους πελάτες να εκτελούν σε πραγματικό χρόνο και σε δευτερόλεπτα, αναλύσεις και αποθήκευση δεδομένων, ενώ θέτει τις βάσεις για τη μελλοντική λειτουργία και άλλων επιχειρηματικών εφαρμογών SAP HANA.


Μέσα από ένα μοναδικό συνδυασμό απλοποιημένης διαχείρισης και ευελιξίας, αυτοματοποιημένης λειτουργίας και κορυφαίων επιλογών αποθήκευσης, το Cisco UCS για τη λύση SAP HANA απαντά στην απαίτηση των πελατών για μεγαλύτερο έλεγχο και δυνατότητα διαχείρισης των κρίσιμων επιχειρηματικών εφαρμογών.


Με την επιλογή του Cisco UCS για τη λειτουργία της λύσης SAP HANA, οι πελάτες μπορούν να αξιοποιούν τις προηγμένες δυνατότητες της πλατφόρμας Cisco UCS, στην οποία περιλαμβάνονται το Unified Fabric, προσφέρει ένα επίπεδο αφαίρεσης υλικού και κεντρική διαχείριση, για τη μείωση των λειτουργικών εξόδων στο επίπεδο του συστήματος.


Η τεχνολογία in-memory computing της SAP σε συνδυασμό με το Cisco UCS, παρέχει στους πελάτες μια λύση η οποία έχει σχεδιαστεί για να παρέχει υψηλή διαθεσιμότητα και αντοχή σε αστοχία του συστήματος σε κάλυψη πολλαπλών κέντρων (multisite disaster tolerance), δύο δυνατότητες που είναι απαραίτητες για την υιοθέτηση τεχνολογιών κρίσιμης αποστολής.


Το χαρτοφυλάκιο λύσεων της Cisco για το SAP HANA καλύπτει τις ανάγκες των πελατών που δοκιμάζουν την πλατφόρμα SAP HANA για πρώτη φορά, αλλά και τις ανάγκες των έμπειρων πελατών που διαχειρίζονται ευρείας κλίμακας έργα.


Λύσεις all-in-one rack mount: Οι λύσεις Cisco UCS για το SAP HANA περιλαμβάνουν λύσεις αποθήκευσης rack mount σε μεγέθη extra-small, small και medium, οι οποίες υποστηρίζουν έως και μισό Terabyte (TB) συμπιεσμένων δεδομένων. Σε καθεμία από αυτές τοποθετείται ένας C-Series Rack Mount Server του Cisco UCS με εσωτερική αποθήκευση.
Λύσεις scale-out blade server: Το χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνει επίσης λύσεις για scale-out blade server, που υποστηρίζει μέχρι και οκτώ Terabytes μνήμης. Η λύση αυτή βασίζεται στους Blade Server B-Series του Cisco UCS που διαθέτουν το καλύτερο είδος εξωτερικής αποθήκευσης. Η αρχιτεκτονική επιτρέπει υψηλή διαθεσιμότητα και αντοχή αστοχίας σε πολλαπλά data center.


Η Cisco παρέχει στους πελάτες τη δυνατότητα και ευελιξία επιλογής αποθήκευσης είτε από EMC είτε από NetApp στη λύση SAP HANA scale-out. Καθένας από τους παγκοσμίως αναγνωρισμένους συνεργάτες μας στον τομέα της αποθήκευσης παρέχει μοναδικές δυνατότητες πολλαπλής αντιγραφής, οι οποίες είναι απαραίτητες για να αναπτυχθεί το SAP HANA σε μια ευρεία ποικιλία κρίσιμων εφαρμογών.


Το SAP IT Process Automation από τη Cisco παρέχει χαρακτηριστικά ειδικά σχεδιασμένα για το SAP HANA.
Μαζί με τους συνεργάτες της η Cisco προσφέρει ποικιλία τεχνικών και επαγγελματικών υπηρεσιών για να βοηθήσει τους πελάτες στο σχεδιασμό, στη δημιουργία και στη διαχείριση της λύσης Cisco για το SAP HANA. Αυτές περιλαμβάνουν την υπηρεσία υποστήριξης Cisco Solution για λύσεις SAP, που παρέχει ένα σημείο επικοινωνίας για και περιλαμβάνει υποστήριξη για προϊόντα τρίτων στη λύση SAP HANΑ.


Η Avnet Technology Solutions, ένας εξειδικευμένος συνεργάτης-διανομέας Data Center της Cisco, παρέχει δυνατότητες ενoποίησης λύσης, επιτρέποντας στους πελάτες στις ΗΠΑ, τον Καναδά και την Ευρώπη να παραγγείλουν τους Cisco UCS servers για SAP HANA, ως μία προ-εγκατεστημένη λύση, η οποία έχει προ-συναρμολογηθεί και διαμορφωθεί στο Global Solutions Center της Avnet.


Ήδη πελάτες στις ΗΠΑ, στην Ευρώπη και στην Ασία δοκιμάζουν και εγκαθιστούν το Cisco UCS για SAP HANA, ανάμεσά τους εταιρείες μεταφορών, τροφίμων, πετρελαίου και αερίου και οι βιομηχανίες υψηλής τεχνολογίας.


Πολλοί στρατηγικοί συνεργάτες που περιλαμβάνουν εταιρείες τεχνολογίας και ενοποίησης υπηρεσιών, παρείχαν τη συμβολή τους στο Cisco UCS για SAP HANA.