10 χρόνια έχουν περάσει από τότε που το μεγαλύτερο, ασφαλέστερο, πολυσυλλεκτικότερο πάρκο ψυχαγωγίας στην Ελλάδα άνοιξε τις πύλες του.


10yrsFinalLogoTο γιορτάζει καλώντας όλους τους φίλους του να το επισκεφτούν προσφέροντας το Allou! Day Pass όλο τον Οκτώβριο στην πιο χαμηλή τιμή που έγινε ποτέ: μόνο με 10€!


Στα 10 χρόνια λειτουργίας του το Allou! Fun park έγινε ο αγαπημένος προορισμός ψυχαγωγίας για τους νέους και όσους αισθάνονται νέοι! Πάνω από 30.000.000 επισκέπτες έχουν διασκεδάσει στο Allou! αλλά και στο Kidom, το πάρκο «μόνο για παιδιά», που άνοιξε τις πύλες του έναν χρόνο αργότερα.


Οι εντυπωσιακές και ποικίλες κατηγορίες παιχνιδιών καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις: βόλτες σε χαλαρούς ρυθμούς με το PANORAMA ή μέχρι τ’ αστέρια με το STAR FLYER, έκρηξη αδρεναλίνης στα 4G, 6G και SHOCK TOWER, εμπειρίες 4 διαστάσεων στο «4D Gate», δόσεις ατόφιου τρόμου στο The House of Fear, τρελές στροφές σε Crazy Mouse και Big Apple, rafting αλά … La Isla και πολλά ακόμα rides και παιχνίδια που εγγυώνται διασκέδαση μέχρι … τελικής πτώσης.


Στα 10 χρόνια λειτουργίας παρουσίασε επίσης μοναδικά για την Ελλάδα happenings και events που έκαναν τους επισκέπτες να πετάξουν με το Sky Fly ή με ελικόπτερο, να κάνουν το Γύρο του Κόσμου σε 15 μέρες, να παρακολουθήσουν δωρεάν συναυλίες από αγαπημένους καλλιτέχνες και να λάβουν μέρος σε διαγωνισμούς με πολλά δώρα.


Με πρωτότυπα και πρωτοποριακά παιχνίδια, σχεδιασμένο από κορυφαίους σχεδιαστικούς οίκους διεθνώς και πιστοποιημένο από τον Οργανισμό Πιστοποίησης TÜV Hellas για τα πρότυπα ασφαλείας που εφαρμόζονται, με ένα καταπράσινο περιβάλλον και πολλά σημεία εστίασης με εστιατόρια, café και menu που καλύπτουν όλες τις επιθυμίες το Allou! Fun Park δικαιωματικά έχει κερδίσει όλα αυτά τα χρόνια τον τίτλο του No 1 και πιο αγαπημένου προορισμού ψυχαγωγίας.


Γιορτάζοντας 10 χρόνια το Allou! Fun Park ανταποδίδει την αγάπη και προτίμηση του κόσμου και καλεί να … τα σπάσουμε με την μοναδική τιμή των 10€ στο Allou! Day Pass για όλο τον Οκτώβριο. Ο εορτασμός θα συμπληρωθεί με μια σειρά από happenings που θα ανακοινωθούν σύντομα μέσα από το facebook και το www.allou.gr.