Το παιχνίδι “O Φινέας και o Φερμπ στη 2η Διάσταση” κυκλοφορεί στις 31/10/2012 με ελληνικούς υπότιτλους αποκλειστικά για το PSP.


Phineas and Ferb_AT2D_3D_GREΗ Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) ανακοίνωσε την κυκλοφορία του παιχνιδιού “O Φινέας και o Φερμπ στη 2η Διάσταση” αποκλειστικά για το PSP™ (PlayStation®Portable). Εμπνευσμένο από την ομότιτλη ταινία του Disney Channel, το “O Φινέας και o Φερμπ στη 2η Διάσταση” για το PSP™, θα επιτρέψει στους μικρούς φίλους της σειράς να υποδυθούν τους αγαπημένους τους χαρακτήρες, όπως τον Φινέα, τον Φερμπ και τον Πράκτορα Πι ταξιδεύοντας σε άλλες διαστάσεις και απολαμβάνοντας ιδιαίτερα διασκεδαστικές στιγμές δράσης στην πορεία για την τελική μάχη με τον “κακό” Δρ. Ντουφενσμίρτζ.


Οι παίκτες καλούνται να σώσουν τον πλανήτη απολαμβάνοντας το ταξίδι τους, περνώντας από συναρπαστικές πίστες, ξεπερνώντας εμπόδια και αναβαθμίζοντας τα gadgets τους. Οι δημοφιλείς ήρωες πρωταγωνιστούν στην ιδιαίτερα επιτυχημένη ομότιτλη σειρά του Disney Channel τα τελευταία πέντε χρόνια. Η σειρά “Φινέας και Φερμπ” προβάλλεται καθημερινά και στην Ελλάδα από το κανάλι Disney XD.


Οι δύο αγαπημένοι ήρωες μικρών και μεγάλων παρασύρουν τους φίλους τους σε συναρπαστικές περιπέτειες και μοναδικές παιδικές εμπειρίες για πρώτη φορά με ελληνικούς υπότιτλους. Ο Φινέας είναι πιο ριψοκίνδυνος και οι ιδέες του φαντάζουν «τραβηγμένες». Πάντα όμως, εύκολα ή δύσκολα, πετυχαίνει το σκοπό του με άκρως διασκεδαστικές μεθόδους. Στο πλάι του στέκεται ο ετεροθαλής αδελφός του ο Φερμπ, που είναι εξίσου άτακτος, αλλά πιο συγκρατημένος. Το κατοικίδιό τους ο Πέρρυ ο πλατύπους μετατρέπεται σε Πράκτορα Πι και κάνει τα πάντα για να σώσει τον κόσμο από το Δρ. Ντουφενσμίρτζ.


Ο Jim Ryan, Πρόεδρος της SCEE δηλώνει: «Όλοι στη SCEE είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία με τη Disney στο καινούριο αυτό παιχνίδι για το PSP™. Το “Ο Φινέας και ο Φερμπ στη 2η Διάσταση” είναι ένα άριστο παράδειγμα της αφοσίωσης της SCEE στην προσφορά ποιοτικού περιεχομένου στους νεότερους χρήστες του PSP™, μέσω της παραγωγής videogames που βασίζονται σε παγκοσμίως γνωστές σειρές».


Η Ισπανική εταιρεία ανάπτυξης Virtual Toys ανέλαβε τη μεταφορά της υπάρχουσας έκδοσης του παιχνιδιού “Ο Φινέας και ο Φερμπ στη 2η Διάσταση” στο PSP™ (PlayStation®Portable), μετατρέποντας τις περιπέτειες των δύο δημοφιλών χαρακτήρων σε μια μαγευτική, φορητή εμπειρία.


Στην Ελλάδα το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 31 Οκτωβρίου με ελληνικούς υπότιτλους και θα είναι διαθέσιμο, εκτός από σκέτο το παιχνίδι για τους κατόχους PSP, στα παρακάτω συλλεκτικά πακέτα:
– Πακέτο που περιλαμβάνει την κονσόλα PSP (PlayStation®Portable) και το παιχνίδι “Ο Φινέας και ο Φερμπ στη 2η Διάσταση”
– Πακέτο που περιλαμβάνει την κονσόλα PSP (PlayStation®Portable) και τα παιχνίδια “Ο Φινέας και ο Φερμπ στη 2η Διάσταση” και «Τζερόνιμο Στίλτον: Επιστροφή στο Βασίλειο της Φαντασίας – Το Βιντεοπαιχνίδι»