Η PROFILE συμμετέχει σε πάνελ συζήτησης στις εργασίες της ημερίδας Wealth Matters στο Λονδίνο, που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Οκτωβρίου στο Grange St. Paul’s Hotel.


profile logo 2012Η PROFILE ενισχύει συστηματικά την παρουσία της στο χρηματοοικονομικό κέντρο του Λονδίνου, σκοπεύοντας στην ολοκληρωμένη προώθηση ανταγωνιστικών λύσεων πληροφορικής, για τις απαιτήσεις του κλάδου.


Το Wealth Matters είναι μια εξειδικευμένη ημερίδα που απευθύνεται στους επαγγελματίες του Wealth management, με θεματικά πάνελ συζητήσεων και ειδικές ενότητες για εμπεριστατωμένη ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων σε καίρια επιχειρηματικά διλήμματα και προκλήσεις του χώρου. Η ημερίδα πλαισιώνεται από case studies και αναφορές στις εξελίξεις και τάσεις της αγοράς.


Η PROFILE συμμετέχει στη θεματική ενότητα Technology and Operations στις 10.30, στην οποία μέσω ανοιχτού διαλόγου σκοπεύει να επικεντρωθεί σε καίρια θέματα τεχνολογίας, όπως η εφαρμογή των mobile applications στον τομέα του Wealth Management, καθώς και στις νέες προκλήσεις που παρουσιάζονται στο χώρο.


Στα πλαίσια της ημερίδας, οι επαγγελματίες επισκέπτες μπορούν να επισκεφθούν το περίπτερο της PROFILE, στο οποίο θα παρουσιαστούν οι νέες λειτουργικότητες του συστήματος IMSplus Mobility. Οι παρευρισκόμενοι θα ενημερωθούν για τα εργαλεία της εφαρμογής, που εξασφαλίζουν πραγματικά δια-δραστική εμπειρία στον Wealth Manager και τον Επενδυτή, δημιουργώντας αμεσότερη και ποιοτικότερη σχέση, η οποία ενισχύει την προσπάθεια των πωλήσεων ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει το κόστος.


Το IMSplus, η κορυφαία πλατφόρμα διαχείρισης επενδύσεων, προσφέρει σημαντικό εύρος εργαλείων στους επαγγελματίες του Wealth Management, εξασφαλίζοντας ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών.