Με στόχο να φέρει τους φίλους και τους συνεργάτες της πιο κοντά στις παρεχόμενες υπηρεσίες της και τον τομέα της Ποιότητας, η TÜV HELLAS εισέρχεται δυναμικά στον χώρο των social media.


logo_TUV HELLASΔημιουργήθηκαν δύο νέοι λογαριασμοί στο facebook http://www.facebook.com/tuvhellas και το twitter https://twitter.com/TUVHELLAS. Η συμμετοχή στα social media αποτελεί πρωτοποριακή κίνηση για Ελληνικό αλλά και Διεθνή Οργανισμό Επιθεώρησης και Πιστοποίησης, προσβλέποντας στη δημιουργία σύγχρονων καναλιών επικοινωνίας και ανταλλαγής απόψεων.


Με τους δύο λογαριασμούς σε facebook και twitter παρέχεται η δυνατότητα για άμεση και διαδραστική επικοινωνία ανάμεσα στην TÜV HELLAS και τους επισκέπτες των σελίδων, με αποτέλεσμα την άμεση κάλυψη παρατηρήσεων ή αποριών σχετικά με τις υπηρεσίες του Οργανισμού και την ενημέρωση τους με νέα από τον χώρο της Ποιότητας στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό καθώς η TÜV HELLAS δραστηριοποιείται στα Βαλκάνια, την Ευρώπη και τη ΝοτιοΑνατολική Μεσόγειο.


Κάνοντας «like» ή «follow» στις σελίδες της TÜV HELLAS οι χρήστες των social media αποκτούν άμεση πρόσβαση στην ενημέρωση για τις υπηρεσίες του Οργανισμού στον Τομέα των Επιθεωρήσεων, των Πιστοποιήσεων και τον Τομέα της Εκπαίδευσης ο οποίος παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον για όσους επιζητούν επιπρόσθετη κατάρτιση με περισσότερα από 49 εξειδικευμένα σεμινάρια, καθώς κάθε ένα από τα οποία παρουσιάζεται αναλυτικά στη fan page (http://www.facebook.com/tuvhellas).


Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται η ανάπτυξη εύχρηστων εφαρμογών για την κατανόηση της έννοιας Ποιότητας και των πλεονεκτημάτων της εφαρμογής της, με απλές και πρακτικές συμβουλές για την καθημερινή δραστηριότητά ή τη λειτουργία της επιχείρησης. Οι χρήστες των εφαρμογών, θα μπορούν μέσα από απλές πρακτικές να βελτιώνουν τις καθημερινές συνήθειές τους με επιλογή ποιοτικότερων λύσεων.