Ανακαλύψτε την αίσθηση της περιπέτειας με την κάμερα δράσης Action Cam, με Wi-Fi από την Sony, μια πολύ μικρή βιντεοκάμερα Full HD.


HDR-AS15_2Με βάρος μόλις 90 γρ., μαζί με την μπαταρία, η πολύ μικρή βιντεοκάμερα HDR-AS15 Action Cam τραβάει βίντεο με εκπληκτικές λεπτομέρειες Full HD, είτε κάνετε πεζοπορία, ποδηλασία, καταδύσεις, σερφ ή sky-diving.


Στερεώστε την Action Cam στο κράνος σας ή στη σανίδα σας με τις αυτοκόλλητες βάσεις στερέωσης που παρέχονται, απλά πιέζοντάς τις σε λεία επιφάνεια ή σε επιφάνεια με καμπύλες. Εναλλακτικά, μπορείτε να φορέσετε την Action Cam με το προαιρετικό αδιάβροχο κιτ κεφαλής. Στη συνέχεια πατήστε το μεγάλο κουμπί Record, χωρίς ταλαιπωρία, για να ξεκινήσει η ‘hands-free’ λήψη.


Με τον ευαίσθητο αισθητήρα Exmor R CMOS, μέσα στην Action Cam, μπορείτε να τραβάτε καθαρά βίντεο με χαμηλό ψηφιακό θόρυβο σε σχεδόν οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού, από την αυγή μέχρι το σούρουπο.


Ο φακός υψηλής ποιότητας Carl Zeiss® Tessar® παρέχει μία υπέρ-ευρυγώνια προβολή 170°, για να έχετε τη συναρπαστική αίσθηση του περιβάλλοντός σας – από τις ανηφόρες στο σκι, μέχρι τα μονοπάτια στο βουνό. Το σύστημα σταθεροποίησης εικόνας SteadyShot σάς βοηθάει να διατηρείτε τα πλάνα καθαρά, χωρίς τρεμούλιασμα, όσο εσείς κάνετε τις εξερευνήσεις σας, έτσι, μπορείτε να δείτε τα βίντεό σας άνετα όταν επιστρέψετε σπίτι.


Υπάρχουν πέντε επιλογές εγγραφής βίντεο, από την πολύ υψηλής ποιότητας Full HD 30p, έως το VGA, για πολύωρες λήψεις. Υπάρχουν, επίσης, δύο ειδικές λειτουργίες αργής κίνησης (4x και 2x), για να μπορείτε να αναλύετε πιο εύκολα το χτύπημα στο γκολφ ή το κόλπο με το BMX.


Η Action Cam διατίθεται με μία σκληρή αδιάβροχη θήκη για λήψεις στη βροχή, το χιόνι και υποβρύχιες λήψεις σε βάθος 60 μέτρων. Αυτή η θήκη είναι ιδανική για να αποφεύγετε τη σκόνη και το χώμα, όταν εξερευνάτε ένα λασπωμένο μονοπάτι. Προαιρετικά, διατίθενται επίσης μία βάση στερέωσης για τη λαβή, μια ταινία για να τη φοράτε στο κεφάλι και ένα αδιάβροχο κιτ για το κεφάλι για τους λάτρεις της ποδηλασίας, της πεζοπορίας, του σερφ, του θαλάσσιου σκι και άλλων θαλάσσιων σπορ.


Η σειρά με τα αξεσουάρ θα επεκταθεί κι άλλο, στο μέλλον. Με τον προσαρμογέα με κλίση, έχετε περισσότερες επιλογές για να γυρνάτε τη βιντεοκάμερα επάνω ή κάτω, για μία διαφορετική γωνία θέασης, ενώ η λαβή για κράτημα στο χέρι με την οθόνη LCD προσθέτει δυνατότητες παρακολούθησης και αναθεώρησης των λήψεων. Διαθέτει, επίσης, προστατευτικό φύλλο κατά της ομίχλης, για να σταματήσει η συγκέντρωση υγρασίας και ένα κιτ εναλλαγής του καπακιού της θήκης που προσφέρει περισσότερες επιλογές για βελτιστοποιημένη εικόνα και ήχο εγγραφής σε υποβρύχια λήψη.


Η βιντεοκάμερα δέχεται κάρτα μνήμης Memory Stick Micro™ (M2), αλλά και κάρτες τύπου Micro SD/SDHC (κατηγορία 4 ή ανώτερη). Απλά επιλέξτε την κάρτα μνήμης που σας βολεύει.


Εγκαταστήστε την εφαρμογή PlayMemories Mobile (με λειτουργικό Android ή iOS) στο smartphone ή το tablet σας και μεταφέρετε βίντεο, απευθείας, από την Action Cam, μέσω Wi-Fi. Αυτή η δωρέαν εφαρμογή σάς δίνει τη δυνατότητα να ελέγχετε από μακριά την Action Cam με μία κινητή συσκευή*.


Η νέα κάμερα δράσης HDR-AS15 Action Cam από τη Sony θα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη από τα μέσα Οκτώβρη 2012.