Η PCS, μέλος του Ομίλου SingularLogic ανακοίνωσε ότι θα συμμετέχει στο Oracle OpenWorld με την παρουσίαση της νέας καινοτομικής πλατφόρμας PCS Wealth Management.


pcsΗ πλατφόρμα PCS Wealth Management που θα παρουσιαστεί στο Oracle OpenWorld αποτελεί μια καινοτομική λύση, που καλύπτει και αυτοματοποιεί πλήρως τις διαδικασίες Wealth Management των χαρτοφυλακίων των ιδιωτών και θεσμικών πελατών. Η πλατφόρμα δίνει τη δυνατότητα στις Διευθύνσεις Private & Personal Banking των Τραπεζών καθώς και στις εταιρείες Διαχείρισης Χαρτοφυλακίων, να παρέχουν εξατομικευμένες επενδυτικές συμβουλές και υπηρεσίες για τη διαχείριση των χαρτοφυλακίων των πελατών τους. Στις ομιλίες, θα παρουσιαστεί ο τρόπος που η PCS αξιοποίησε την προηγμένη ADF τεχνολογία της Oracle, για να αναπτύξει μια ολοκληρωμένη εφαρμογή που επιφέρει σημαντικές βελτιώσεις και εξελίξεις στην παροχή υπηρεσιών Wealth Management. Μέσα από εξειδικευμένα case studies θα αναφερθεί στις προκλήσεις που συνάντησε κατά την ανάπτυξη της λύσης καθώς και στην εμπειρία που έχει αποκομίσει.


Ο κ. Γιώργος Ξενόφος Διευθύνων Σύμβουλος της PCS δήλωσε σχετικά: «Η πρόσκληση της ORACLE να είμαστε ομιλητές σε ένα τέτοιο κορυφαίο και παγκόσμιου βεληνεκούς event μας τιμά ιδιαίτερα. Η συμμετοχή αυτή, αποτελεί για μας μια μοναδική ευκαιρία να παρουσιάσουμε την πρωτοποριακή πλατφόρμα PCS Wealth Management και τον τρόπο με τον οποίο αξιοποιήσαμε τις τεχνολογίες της Oracle στην ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων για τον τραπεζικό τομέα».