Ένα δυνατό Smartphone με κοινωνική προσωπικότητα, εξοπλισμένο με κάμερα προηγμένης τεχνολογίας και λειτουργία VideoPic.


HTC Desire X Black FrontΗ HTC, κορυφαία εταιρεία κατασκευής συσκευών κινητής τηλεφωνίας που ξεχωρίζουν παγκοσμίως για τον σχεδιασμό και την καινοτομία τους, παρουσίασε σήμερα το HTC Desire X, ένα Smartphone με προσιτή τιμή που προσφέρει κάμερα προηγμένης τεχνολογίας, εκπληκτικό ήχο και απίστευτη επεξεργαστική ισχύ και ταχύτητα. Ειδικά διαμορφωμένο με την τεχνολογία Beats Audio™, αποκλειστικότητα της HTC, το HTC Desire X διαθέτει επίσης διπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm® Snapdragon S4™ ταχύτητας 1 GHz και λειτουργικές δυνατότητες κοινωνικής δικτύωσης που σε βοηθούν να κρατάς πιο εύκολα επαφή.


«Το HTC Desire X είναι προέκταση της κοινωνικής σου ζωής», δήλωσε ο Jason Mackenzie, πρόεδρος του τμήματος παγκοσμίων πωλήσεων και μάρκετινγκ της HTC Corporation. «Αν θες να απολαμβάνεις και να μοιράζεσαι πολυμέσα υψηλής ποιότητας, όπου κι αν είσαι, τότε αυτό είναι το τηλέφωνο για σένα. Δεν έχει μόνο ωραία εμφάνιση και άψογο ήχο, αλλά προσφέρει επίσης γρήγορες ταχύτητες και μια εξαιρετικά προσωπική εμπειρία, σε πολύ καλή τιμή.»


Ο εντυπωσιακός σχεδιασμός του συνδυάζει την ανθεκτικότητα στην καθημερινή φθορά με το λεπτό και μικρό μέγεθος. Και χάρη στο HTC Sense® και το Android™ 4.0, κάθε χρήστης απολαμβάνει μια απολύτως προσωπική εμπειρία. Η εκπληκτική οθόνη Super LCD WVGA 4 ιντσών του HTC Desire X, με μεγαλύτερη γωνία θέασης, συνεπάγεται επίσης ζωηρά χρώματα και εκπληκτική καθαρότητα εικόνας.


Ιδανική για φωτογραφίσεις αυθόρμητων στιγμών, η κάμερα 5 megapixel του HTC Desire X χαρίζει καταπληκτικές φωτογραφίες, ακόμα και σε απαιτητικές συνθήκες χαμηλού φωτισμού, χάρη στο αποκλειστικό ImageChip της HTC, τον ευρυγώνιο φακό 28 mm διαφράγματος F/2.0, τον αισθητήρα BSI, τη λειτουργία HDR και το αυτόματα ρυθμιζόμενο φλας. Όταν θες να κρατήσεις ζωντανή μια στιγμή, δεν χρειάζεται πια να διαλέξεις αν θα τραβήξεις βίντεο ή φωτογραφίες, αφού με το VideoPic μπορείς να κάνεις και τα δύο, ταυτόχρονα. Αυτό το Smartphone μπορεί να απαθανατίσει ακόμα και τις πιο φευγαλέες στιγμές χάρη στην ταχύτατη ενεργοποίηση (μέσα σε 1 δευτερόλεπτο) και την αυτόματη συνεχή εστίαση. Επίσης, η δυνατότητα ριπής λήψεων με ένα πάτημα σού επιτρέπει να τραβάς αλλεπάλληλες φωτογραφίες σε σκηνές γρήγορης δράσης, είτε πρόκειται για ένα σπριντ ολυμπιακών επιδόσεων είτε για τον παιχνιδιάρη σκύλο σου.


Με το HTC Desire X είναι πολύ εύκολο να αποθηκεύεις και να μοιράζεσαι φωτογραφίες, βίντεο και αρχεία – με ένα πάτημα μπορείς να τα μοιραστείς στη στιγμή με τους φίλους και την οικογένειά σου, μέσω e-mail, SMS ή κάποιου κοινωνικού δικτύου. Η ενσωμάτωση του Dropbox σού προσφέρει επίσης 25 GB δωρεάν διαδικτυακού χώρου αποθήκευσης για δύο χρόνια.


Η ενσωματωμένη τεχνολογία ήχου Beats Audio™ του HTC Desire X προσφέρει βαθιά μπάσα και πιο πλούσιο, πιο εύρωστο ήχο, και σε κάνει να νιώθεις σαν να ακούς τη μουσική σου σε στούντιο. Και με ακουστικά Beats μπορείς να απολαύσεις μια ανώτερη ακουστική εμπειρία χάρη στα ειδικά διαμορφωμένα προφίλ ήχου του HTC Desire X. Επιπλέον, η συσκευή υποστηρίζει ασύρματο ήχο υψηλής ευκρίνειας μέσω Bluetooth®.


Διαθεσιμότητα
Το HTC Desire X θα είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένες αγορές σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ασία και Ειρηνικό από τον Σεπτέμβριο του 2012.