Η Logitech παρουσιάζει ένα πολύ ανθεκτικό και… πλενόμενο πληκτρολόγιο, το επαναστατικό Logitech Washable K310.


Custom_format_K310Wash_inset2Η πρωτοτυπία του είναι η ευκολία στο καθάρισμα, είτε πρόκειται για ένα απλό ξεσκόνισμα είτε για ξέπλυμα στον νεροχύτη της κουζίνας! Και βέβαια αυτή η ευκολία συνοδεύεται από άνεση στην πληκτρολόγηση, μια κλασική διάταξη πλήκτρων και ένα πολύ κομψό και λεπτό προφίλ.


Το Logitech Washable K310 μπορεί να πλυθεί επανειλημμένα στο χέρι, ενώ αντέχει να το βυθίσουμε έως και σε 28 πόντους νερό, εξαιρουμένου βέβαια του καλωδίου USB. Στο πίσω μέρος του υπάρχουν ειδικές οπές αποστράγγισης για εύκολο στέγνωμα, ενώ τα πλήκτρα έχουν αποτυπωμένους τους χαρακτήρες με laser αλλά και ειδική επίστρωση από βερνίκι UV, ώστε να εξασφαλιστεί ότι δεν θα ξεβάψουν στο πλύσιμο. Ακόμη, τα πλήκτρα έχουν διάρκεια ζωής έως και 5 εκατομμύρια πατήματα, για πραγματικά εντυπωσιακή αντοχή σε κάθε χρήση… πέρα από το πλύσιμο!


«Όλοι έχουμε βιώσει την ίδια στιγμή αμηχανίας που συνήθως διαδέχεται ο πανικός: όταν μια κούπα καφές, ή ένα ποτήρι με νερό χύνονται πάνω στο πληκτρολόγιο μας» ανέφερε η Sophie Le Guen, senior director της Logitech για ποντίκια και πληκτρολόγια. «Και μιας και τέτοια μικροατυχήματα θα συνεχίσουν να συμβαίνουν ανεξάρτητα από το πόσο προσεκτικοί είμαστε, στη Logitech σχεδιάσαμε το νέο μας πληκτρολόγιο, το K310, ώστε να παραμένει σαν καινούργιο οπτικά και λειτουργικά, ακόμη και μετά από πολλές ανάλογες περιπέτειες».


Custom_format_K310_BTYΤο ανθεκτικό και άνετο πληκτρολόγιο –με πλήρη διάταξη πλήκτρων κανονικού μεγέθους- ταιριάζει με κάθε χώρο, είτε οικιακό ή γραφείου. Διαθέτει αριθμητικό πληκτρολόγιο, πλήρη σειρά πλήκτρων Function και είναι συμβατό με λειτουργικά Windows® XP, Vista και 7. Τα 12 F πλήκτρα αντιστοιχούν και σε διαδεδομένες λειτουργίες, οπότε με ένα μόνο πάτημα μπορούμε να δούμε το email μας, να μπούμε στο Internet, να ρυθμίσουμε την ένταση του ήχου, ή να ξεκινήσουμε τις εφαρμογές που χρησιμοποιούμε συχνότερα. Και για να γίνει η ζωή μας ευκολότερη, το νέο πληκτρολόγιο δεν χρειάζεται κανένα λογισμικό. Απλά το συνδέουμε σε μια θύρα USB και είναι έτοιμο για χρήση.


Τιμές και διαθεσιμότητα
Το πληκτρολόγιο Logitech Washable K310 αναμένεται στην Ευρωπαϊκή αγορά από τον Οκτώβριο, με προτεινόμενη λιανική τιμή τα €39,99. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το εταιρικό site στο www.logitech.com ή το αντίστοιχο blog.