Η Profile παρουσιάζει το νέο module IMSplus Mobility για πρόσβαση μέσω κινητών συσκευών (smartphone και tablet).


profile logo 2012Το νέο module είναι ενσωματωμένο στην κορυφαία πλατφόρμα διαχείρισης επενδύσεων, IMSplus. Το IMSplus Mobility προσφέρει πλούσιο εύρος εργαλείων σε εταιρικό περιβάλλον ιδιωτικής ετικέτας (white label) για την άμεση πρόσβαση των Relationship / Wealth Managers και Asset Managers από την κινητή τους συσκευή, ώστε να υποστηριχθεί καλύτερα η επίτευξη των επιχειρησιακών στόχων των Οργανισμών τους.


Αξιοποιώντας πλούσια λειτουργικότητα, προηγμένη τεχνολογία, ανοιχτή αρχιτεκτονική και την ασφαλή υποδομή της πλατφόρμας, το IMSplus Mobility προσφέρει στους Asset και Wealth Managers εργαλεία, για άμεση πρόσβαση μέσω της κινητής συσκευής τους, δίνοντας τη δυνατότητα διαχείρισης των επενδύσεων των πελατών τους, ανά πάσα στιγμή και από οπουδήποτε. Η διαθέσιμη λειτουργικότητα περιλαμβάνει ενημέρωση για τις επενδύσεις του πελάτη, τις συναλλαγές του, αναφορές ανάλυσης, statements καθώς και on-line διαχείριση εντολών, ενώ πρόκειται σύντομα να εμπλουτιστεί και με νέες λειτουργίες όπως η παρακολούθηση ειδοποιήσεων (alerts monitoring). Οι συγκεκριμένες λειτουργίες είναι διαθέσιμες ως natively developed εργαλεία για Apple iOS και Android πλατφόρμες που χρησιμοποιούνται σε smartphones και tablets.


Εκτός από ένα μοντέρνο περιβάλλον εργασίας, το mobile access μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στον κλάδο των επενδύσεων, παρέχοντας σημαντική ευελιξία και υποστήριξη στους Relationship Managers για την αποτελεσματική και παραγωγικότερη προώθηση των εργασιών τους, με στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας και αυξημένης προστιθέμενης αξίας υπηρεσιών και στους πιο απαιτητικούς πελάτες. Η χρήση των συγκεκριμένων εργαλείων εξασφαλίζει πραγματικά δια-δραστική εμπειρία για τον Relationship Manager και τον Επενδυτή, δημιουργώντας αμεσότερη και ποιοτικότερη σχέση η οποία ενισχύει την προσπάθεια των πωλήσεων και της διατήρησης πελατών του οργανισμού.


Το IMSplus Mobility, παρέχει στον πελάτη-επενδυτή πλήθος λειτουργιών σχετικά με τις επενδύσεις του, όπως η δυνατότητα online παρακολούθησης της αποτίμησης του χαρτοφυλακίου του αλλά και την πλήρη λίστα με ιστορικό των συναλλαγών του. Παράλληλα του επιτρέπει με επιλογές γρήγορης πρόσβασης να εκτελεί ενέργειες για την άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή των επενδύσεων του.


Στη γεμάτη προκλήσεις σημερινή εποχή, είναι πολύ σημαντικό οι επενδυτές να παραμένουν διαρκώς ενημερωμένοι, να συμμετέχουν ενεργά και να λαμβάνουν τις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που προσδοκούν. Το IMSplus Mobility, όπως και μια σειρά από νέες λειτουργίες που αναμένεται να είναι διαθέσιμες στη πλατφόρμα IMSplus εντός του 2012, έχει σχεδιαστεί και υλοποιηθεί λαμβάνοντας υπόψη τις συγκεκριμένες συνθήκες της αγοράς και τις αντίστοιχες απαιτήσεις και προσδοκίες των επενδυτών.