Οι νέες συσκευές αναπαραγωγής Walkman MP3 από τη Sony με Android, Bluetooth και ακύρωση ψηφιακού θορύβου.


F_std-HP_music_B-1200Όποια μουσική κι αν σας αρέσει, σίγουρα η ποιότητα ήχου του μυθικού Walkman® θα σας ικανοποιήσει απόλυτα. Οι τεχνολογίες Clear Audio της Sony σάς χαρίζουν πλούσιο και έντονο ήχο, με δυναμική ενίσχυση μπάσων, απόδοση με εκπληκτική λεπτομέρεια στα πρίμα και περιορισμένη διαρροή μεταξύ των καναλιών stereo. Η συσκευή Walkman® αποκαθιστά ακόμα και τις πιο διακριτικές λεπτομέρειες σε υψηλή συχνότητα, οι οποίες χάνονται όταν ακούτε υπερ-συμπιεσμένα ψηφιακά μουσικά αρχεία.


Φέτος το φθινόπωρο, η νέα σειρά συσκευών αναπαραγωγής MP3 ήχου και βίντεο της Sony περιλαμβάνει τα πιο κομψά και λεπτά μοντέλα των Walkman®. Με μόλις 7 χλστ. πάχος, οι νέες σειρές E570/470 καταλαμβάνουν ελάχιστο χώρο και χωράνε ιδανικά στην τσέπη ή στην τσάντα σας. Με διάρκεια χρόνου αναπαραγωγής1 μέχρι 36 ώρες, με μία μόνο φόρτιση, η συσκευή έχει αρκετή αντοχή για να σας κρατάει συντροφιά σε μακρινά ταξίδια. Εάν αυτό που αναζητάτε, είναι μία εξαιρετική εμπειρία ακρόασης, το Walkman® της σειράς F800 σάς την προσφέρει, μεταφέροντάς σας σε έναν συναρπαστικό κόσμο απόλυτα λεπτομερούς ήχου hi-fi, συνδεσιμότητας Wi-Fi και εφαρμογών.


Είναι, επίσης, εύκολο να φορτώσετε την ήδη υπάρχουσα συλλογή των μέσων σας. Η συσκευή Walkman® υποστηρίζει τη μεταφορά με drag-and-drop μουσικής, φωτογραφιών, βίντεο, podcasts και λιστών αναπαραγωγής από τα iTunes (μόνο περιεχόμενο non-DRM) ή από τον Windows® Explorer.


Walkman® σειρά F800
Ζήστε την απόλυτη εμπειρία ψυχαγωγίας εν κινήσει. Το Walkman® της σειράς F800, με δυνατότητα σύνδεσης στο internet, διαθέτει τεχνολογία AndroidTM 4.0 (“Ice Cream Sandwich”) και σας προσφέρει αρκετές προεγκατεστημένες εφαρμογές, από e-mail μέχρι χάρτες και συλλογή μέσων. Συνδεθείτε ασύρματα μέσω Wi-Fi ή Bluetooth® και «κατεβάστε» κι άλλες εφαρμογές από τις διαρκώς αυξανόμενες επιλογές του Google PlayTM. Απολαύστε την αλληλεπίδραση με τη συλλογή των μέσων σας, τις εφαρμογές και τα παιχνίδια σας, χάρη στη μεγάλη οθόνη 8,9 εκ./3,5” multi-touch, υψηλής απόκρισης, αλλά και στην επεξεργαστική του δύναμη, για ομαλή και ταχεία απόκριση.


Ο ψηφιακός ενισχυτής S-Master MX και οι πέντε τεχνολογίες Clear Audio σάς χαρίζουν πεντακάθαρα πρίμα και δυναμικά μπάσα. Με το ενσωματωμένο σύστημα ηχείων xLOUD® μπορούν και οι γύρω σας να ακούνε δυνατά και καθαρά τη μουσική σας, χωρίς αλλοίωση του ήχου ή δυσάρεστες διακοπές.


Walkman® σειρά E570
E570_std-NCHP_B_0411-1200Μπείτε σε έναν κόσμο καθαρής, αδιάλειπτης μουσικής όσο μετακινήστε ή όσο χαλαρώνετε στο σπίτι σας. Το Walkman® της σειράς E570 μειώνει τα επίπεδα θορύβου του περιβάλλοντος μέχρι και 98%4, χάρη στο μοναδικό συνδυασμό της ενσωματωμένης τεχνολογίας ακύρωσης ψηφιακού θορύβου αλλά και στα άριστης ποιότητας ακουστικά με δυνατότητα ακύρωσης θορύβου, που περιλαμβάνει.


Walkman® σειρά E470
E470_PR02_6col_0411-1200Τα χρωματιστά και λεπτά μοντέλα Walkman® της σειράς E470, σάς μεταφέρουν σε ένα περιβάλλον με καθαρό ήχο και δυναμικά μπάσα. Κάποια από τα χαρακτηριστικά τους, όπως η λειτουργία Karaoke και η προβολή συγχρονισμένων στίχων, είναι ό,τι χρειάζεστε για να ανάψει το πάρτυ σας. Έχουν, επίσης, προστεθεί αρκετά διασκεδαστικά παιχνίδια στο Walkman®, για να παίζετε στη φωτεινή και γεμάτη λεπτομέρειες οθόνη LCD 5,1 εκ./2″, όσο ακούτε τη μουσική σας.


Η νέα σειρά Walkman® για αναπαραγωγή ήχου MP3 και βίντεο από τη Sony θα είναι διαθέσιμη στην αγορά από το Σεπτέμβριο του 2012.