Παρουσιάστηκαν το bundle και τα αξεσουάρ του Xbox 360 Limited Edition “Halo 4” στην έκθεση San Diego Comic-Con.


halo limited bundleΟι fans του “Halo 4” μπορούν να το γιορτάσουν φέτος την άφιξη του παιχνιδιού με το bundle της limited edition κονσόλας και το ξεχωριστό ασύρματο χειριστήριο, που περιλαμβάνει αποκλειστικό περιερχόμενο


Μπροστά σε χιλιάδες fans του Halo που παραβρέθηκαν στην έκθεση San Diego Comic-Con, η Microsoft και η 343 Industries παρουσίασαν το Limited Edition bundle της κονσόλας Xbox 360– μια ξεχωριστή εορταστική πρόταση εν όψει της επιστροφής του Master Chief στο Halo 4.To bundle και τα αξεσουάρ του limited edition διαθέτουν μοναδικό design εμπνευσμένο από το παιχνίδι και περιλαμβάνει όσα όλα χρειάζεστε για να μεταφέρετε το μύθο του Halo στο σαλόνι σας.


Το “Halo 4” Limited Edition bundle θα βρίσκεται στα καταστήματα με το λανσάρισμά του στις 6 Νοεμβρίου 2012. Αυτό το must-have bundle περιέχει μια αποκλειστική, ειδικά σχεδιασμένη κονσόλα και δύο exclusive χειριστήρια εμπνευσμένα από το παιχνίδι, το παιχνίδι Halo 4, ακουστικά, ένα hard drive 320GB, ενσωματωμένο Wi-Fi καθώς επίσης tokens για το Xbox LIVE με τα οποία μπορείτε να κατεβάσετε in-game περιεχόμενο και elements για το avatar. Το «δαχτυλίδι» στην κονσόλα, όπως και το κουμπί Xbox Guide στο χειριστήριο, φωτίζονται με μπλε χρώμα και ταιριάζουν με συνολική ιδέα του Halo 4.


Επιπλέον της limited edition console bundle, οι Microsoft και 343 Industries ανακοίνωσαν ένα ασύρματο μεμονωμένο χειριστήριο, το Xbox 360 “Halo 4” Limited Edition Wireless Controller. Τα σχέδια του χειριστηρίου αποτυπώνουν το έμβλημα των United Nations Space Command (UNSC) σε γκρίζο φόντο και θα περιλαμβάνει ένα avatar T-shirt και αποκλειστικό περιεχόμενο για download. Το Halo 4 Limited Edition Wireless controller φωτίζεται επίσης με το λαμπερό μπλε χρώμα στο guide button. Το προϊόν αυτό θα είναι διαθέσιμο στις 6 Νοεμβρίου του 2012.


Το “Halo 4” κυκλοφορεί σε αποκλειστική, παγκόσμια διάθεση στις 6 Νοεμβρίου 2012 και είναι το επόμενο blockbuster της θρυλικής σειράς που έχει σηματοδοτήσει την ιστορία της ψυχαγωγίας και έχει καθορίσει μια γενιά παικτών. Δημιουργήθηκε από την 343 Industries, και συνεχίζει την ιστορία από τις σειρές του θρυλικού ήρωα που επιστρέφει για να ολοκληρώσει τη μοίρα του και να αντιμετωπίσει το αρχαίο κακό που απειλεί ολόκληρο το σύμπαν. Το “Halo 4” βάζει τη σειρά σε μια νέα δυναμική κατεύθυνση προσφέροντας την πιο εξερευνητική και επική καμπάνια από ποτέ, παράλληλα με μια βαθιά συναισθηματική ιστορία και την πρωτοποριακή multiplayer δυνατότητα όπως ποτέ άλλοτε- θεμελιώνοντας νέα επίπεδα για το νέο sci-fi έπος.