Στρατηγική συνεργασία μεταξύ LG Electronics Ελλάς και της αλυσίδας καταστημάτων οπτικών GrandOptical.


LG GrandOptical AΗ LG Electronics και η μεγάλη αλυσίδα οπτικών GrandOptical εγκαινιάζουν μία μεγάλη στρατηγική συνεργασία. Πέντε καταστήματα της αλυσίδας οπτικών GrandOptical θα φιλοξενήσουν την LG και τις CINEMA 3D Smart TV τηλεοράσεις της, ενώ οι επισκέπτες σε όλα τα καταστήματα των GrandOptical θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε διαγωνισμό για πλούσια δώρα. Σκοπός της ενέργειας αυτής είναι η εξοικείωση του κοινού με την CINEMA 3D τεχνολογία της LG καθώς και η ενημέρωση του σχετικά με αυτή την καινοτόμα τεχνολογία.


Από 16 Ιουλίου έως 30 Σεπτεμβρίου, πέντε καταστήματα GrandOptical (στο ‘The Mall Athens’, στο ‘Golden Hall’, στην Γλυφάδα, στην Ακαδημίας, στο Mediterranean Cosmos – Θεσσαλονίκη) θα ντυθούν στα χρώματα της LG, καθώς επίσης τηλεοράσεις CINEMA 3D Smart της LG θα είναι τοποθετημένες στα καταστήματα και θα προβάλλουν 3D videos με ενημερωτικό υλικό για τις προσφορές των GrandOptical. Θέτοντας την τεχνολογία στη διάθεση της επιστήμης, το οπτόγραμμα που χρησιμοποιεί το εξειδικευμένο προσωπικό των GrandOptical στους πελάτες του, θα εμφανίζεται επίσης στις CINEMA 3D Smart TVs της LG σε τρισδιάστατη απεικόνιση, προσδίδοντας έναν ακόμη πιο ρεαλιστικό χαρακτήρα σε αυτή την τόσο σημαντική διαδικασία ελέγχου της όρασης.


Οι επισκέπτες των καταστημάτων GrandOptical σε όλη την Ελλάδα, έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε διαγωνισμό με πλούσια δώρα LG (5 τηλεοράσεις LG Cinema Screen CINEMA 3D 47’’, 4 τηλεοράσεις LG 32’’, 25 ασύρματα ηχεία LG), ενώ η κλήρωση για την ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί την 1η Οκτωβρίου 2012.


Η LG επενδύει στην ενημέρωση σχετικά με το 3D, και η συνεργασία της εταιρείας με την αλυσίδα οπτικών GrandOptical είναι εξαιρετικής σημασίας στην προσπάθεια που γίνεται για την εξοικείωση του κοινού με την καινοτόμο CINEMA 3D τεχνολογία της LG.