Για λίγες ημέρες, έως το Σάββατο 21 Ιουλίου, τα καταστήματα iStorm διαθέτουν όλα τα μοντέλα iPad σε 12 άτοκες δόσεις, από 36€ το μήνα.


iPad NewH προσφορά ισχύει με αγορά μέσω πιστωτικής κάρτας, δίνοντας σε όλους όσοι το επιθυμούν, την ευκαιρία να απολαύσουν τις μοναδικές δυνατότητες και ποιότητα του iPad στις διακοπές τους.


Στα καταστήματα iStorm οι επισκέπτες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να δουν και να επιλέξουν από μία μεγάλη ποικιλία από πρωτότυπα αξεσουάρ, καθώς και μοντέρνες και ιδιαίτερες θήκες & τσάντες, ακόμα και αδιάβροχες, για να κάνουν το iPad τους, απολύτως ξεχωριστό. Και βέβαια καθ’ όλη την περίοδο των εκπτώσεων θα βρίσκουν μεγάλες προσφορές και εκπλήξεις.


Τα καταστήματα iStorm, στο κέντρο της Αθήνας, στην Πλατεία Κολωνακίου και στο Εμπορικό Κέντρο River West, δίπλα στην ΙΚΕΑ στην Λεωφόρο Κηφισού (με δωρεάν parking) λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο 9 με 9 καθημερινά, και 9 με 6 & 9 με 8 το κατάστημα στο Κολωνάκι και στο River West αντίστοιχα, ενώ λειτουργεί και ηλεκτρονικό κατάστημα για όσους δεν βρίσκονται στην Αθήνα, στη διεύθυνση www.iStorm.gr .