Η PEOPLECERT βραβεύτηκε στα Business I.T Excellence Awards (BΙΤΕ) 2012 για την πρωτοποριακή υπηρεσία web proctoring.


Panagiotis Fiampolis receives the awardH υπηρεσία αυτή επιτρέπει σε υποψηφίους να συμμετέχουν online σε εξετάσεις πιστοποίησης από οποιοδήποτε μέρος και οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμούν.


Ο οργανισμός έλαβε το βραβείο στην κατηγορία “Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού” για τις υπηρεσίες που συνεισφέρουν στην επαγγελματική ανάπτυξη των εργαζομένων,


Τον διαγωνισμό BITE Awards συνδιοργανώνουν το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν (ΕLTRUN) και ο Οργανισμός Επικοινωνίας Boussias Communications. Τα βραβεία χωρίζονται σε τρεις διακριτούς πυλώνες και αναδεικνύουν βέλτιστες πρακτικές, προϊόντα, υπηρεσίες καθώς και εσωτερικές διαδικασίες που έχουν αναπτυχθεί με τη χρήση της Πληροφορικής και συμβάλλουν στην επιχειρηματική και επιχειρησιακή ανάπτυξη των εταιρειών.


Το web proctoring αποτελεί μια καινοτόμα υπηρεσία όπου οι υποψήφιοι έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν μέσα από το site της PEOPLECERT το πιστοποιητικό της επιλογής τους μέσα από μια ευρεία γκάμα διεθνών αναγνωρισμένων πιστοποιητικών όπως το ΙΤΙL, το IASSC Lean Six Sigma και το ISO 20000 και να εξεταστούν online, ακόμα και μέσα σε διάστημα 4 ωρών. Αμέσως μετά την διαδικασία της εξέτασης λαμβάνουν τα αποτελέσματα ενώ σε περίπτωση επιτυχίας μπορούν να “κατεβάσουν” και να εκτυπώσουν το e-certificate τους μέσα από τον PEOPLECERT λογαριασμό τους.


Κατά τη διάρκεια της εξέτασης, οι υποψήφιοι επιβλέπονται online από πιστοποιημένο επιτηρητή, στοιχείο το οποίο εξασφαλίζει την ακεραιότητα και ασφάλεια των εξετάσεων.


Η υπηρεσία αναπτύχθηκε από το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της PEOPLECERT και χρησιμοποιείται ευρέως από επιχειρήσεις, εκπαιδευτικούς οργανισμούς και υποψηφίους από όλο τον κόσμο που προτιμούν την ευκολία και την ευελιξία των εξετάσεων. Ήδη το 97% των υποψηφίων που διερωτήθηκαν, θα επέλεγαν ξανά το web proctoring για τις εξετάσεις τους.


“Είμαστε υπερήφανοι που παραλαμβάνουμε αυτό το βραβείο καθώς αποτελεί επιστέγασμα των δεσμεύσεων και των συνεχών προσπαθειών που καταβάλλουμε για να προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις στους υποψήφιους. Μέσα από την υπηρεσία web proctoring οι υποψήφιοι πιστοποιούν τις γνώσεις τους εύκολα και γρήγορα και με αυτό τον τρόπο αυξάνονται οι προοπτικές τους για προσωπική ανάπτυξη και επαγγελματική καταξίωση”, δήλωσε ο κος Παναγιώτης Φιαμπόλης, Διευθυντής του τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης του ομίλου.