H Megasoft απέκτησε νέες υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις που βρίσκονται επί της Λ. Κηφισού, σε ένα πολύ κομβικό σημείο.


Megasoft_LogoΜία θετική εξέλιξη για την εταιρία που ήρθε μετά από 20 χρόνια σκληρής δουλειάς, σωστών και προσεκτικών επιχειρηματικών επιλογών, πελατοκεντρικών υπηρεσιών και προσφοράς σε καινοτόμα προϊόντα, μα πάνω από όλα ειλικρίνειας, σταθερότητας και απόλυτου επαγγελματισμού, που δεν άφησαν περιθώρια για ανακοπή της ανοδικής της πορείας, ακόμα και σε αναμφισβήτητα δύσκολες συγκυρίες.


Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις καλύπτουν συνολικά 1.600m2 και σύντομα θα μεταφερθούν εκεί όλες οι λειτουργίες και τα τμήματα της εταιρείας, με σκοπό να καλυφθούν οι συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες για επέκταση.


Επιπλέον, η εταιρία απέκτησε και ιδιόκτητο χώρο στάθμευσης 600 m2 .


Την αρχιτεκτονική και διακοσμητική μελέτη για την εσωτερική διαρρύθμιση των νέων γραφείων έχει αναλάβει διακεκριμένο αρχιτεκτονικό γραφείο που θα σχεδιάσει και θα δημιουργήσει ένα χώρο εντελώς διαφορετικό από τους συμβατικούς, ένα πρότυπο μοντέρνο περιβάλλον που θα παραπέμπει στην πληροφορική του μέλλοντος. Οι εργασίες διαμόρφωσης ξεκίνησαν και αναμένεται να ολοκληρωθούν έως το τέλος Αυγούστου.