Το εργαστήρι Ελευθέρων Σπουδών του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ ανακοινώνει τη συνεργασία του με τη Microsoft Ελλάς.


ant1 webtvΤο περιεχόμενο της συνεργασίας αυτής παρουσιάστηκε στους σπουδαστές από τον υπεύθυνο πωλήσεων εκπαιδευτικού τομέα κο. Αλέξανδρο Σιγαρά, την Τετάρτη 13 Ιουνίου.


Από τώρα και στο εξής, οι σπουδαστές, οι εκπαιδευτικοί, αλλά και οι απόφοιτοι του Εργαστηρίου θα έχουν εντελώς δωρεάν πρόσβαση σε μια σειρά υπηρεσιών, όπως antenna e-mail accounts, αποθηκευτικό χώρο στο Cloud 7GΒ, δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας μέσω online chat, ενώ η πλατφόρμα θα εμπλουτιστεί στη συνέχεια και με video conference.


Επισημαίνεται ότι στο νέο ηλεκτρονικό τρόπο επικοινωνίας θα ενσωματωθούν όλες οι δραστηριότητες του Εργαστηρίου όπως οι εκδηλώσεις, το πρόγραμμα μαθημάτων και εξετάσεων, οι ανακοινώσεις, οι αγγελίες εργασίας κ.ο.κ..


Το Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, με την εγγύηση της Microsoft κάνει την τεχνολογία ένα ισχυρό εργαλείο γνώσης στα χέρια των σπουδαστών. Η επικοινωνία γίνεται άμεση, οι αποστάσεις εκμηδενίζονται με αποτέλεσμα την αναβάθμιση του επιπέδου εκπαίδευσης. Το Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών του ΑΝΤΕΝΝΑ γίνεται περισσότερο ανταγωνιστικό και προσφέρει εφόδια που μελλοντικά θα δώσουν περισσότερες ευκαιρίες επαγγελματικής επιτυχίας στους σπουδαστές του.