Η Samsung Electronics Co., Ltd, παρουσιάζει τη νέα σειρά των προηγμένων Solid State Drives Samsung SSD 830.


Samsung SSD_512GBΟι νέοι SSD ενσωματώνουν το υψηλών επιδόσεων interface S-ATA 3.0 και είναι ιδανικοί για όσους αναζητούν προηγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά, χωρίς να χρειάζεται να αγοράσουν νέο υπολογιστή.


Οι Samsung SSD 830 χρησιμοποιούν για αποθήκευση δεδομένων τη μνήμη flash, σε σχέση με τους συμβατικούς που χρησιμοποιούν τους περιστρεφόμενους δίσκους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ταχύτερη απόδοση, μικρότερη κατανάλωση ενέργειας, μειωμένη εξαγωγή θερμοκρασίας και βελτιωμένη αξιοπιστία, χωρίς κίνδυνο απώλειας των δεδομένων.


Το πλήρες πακέτο αναβάθμισης της Samsung προσφέρει μία ανώτερη εμπειρία χρήσης υπολογιστή και μία ασφαλή και εύκολη λύση αναβάθμισης. Εξαλείφοντας την ανάγκη για επανεγκατάσταση εφαρμογών, τη χειροκίνητη προσθαφαίρεση δεδομένων και τον επαναπροσδιορισμό των ρυθμίσεων του χρήστη, το ενσωματωμένο λογισμικό Norton Ghost μειώνει το χρόνο αναβάθμισης μέχρι και 75%. Το πακέτο περιλαμβάνει το σύστημα εγκατάστασης του 2,5’’ δίσκου σε περιβάλλον 3,5’’, μαζί με όλα τα απαιτούμενα καλώδια και τις οδηγίες χρήσης. Η αναβάθμιση για notebook περιλαμβάνει καλώδιο προσαρμογής από USB σε SATA.


Η σειρά Samsung SSD 830 ξεχωρίζει για το σύγχρονο και κομψό σχεδιασμό της. Έχει μεταλλικό περίβλημα με μαύρες λεπτομέρειες και με διακριτικό γνώρισμα την πορτοκαλί λεπτομέρεια.


Η σειρά Samsung SSD 830 θα είναι διαθέσιμη στην Ελληνική αγορά στα μέσα Ιουνίου, σε χωρητικότητες 64, 128, 256 & 512GB.