O συναρπαστικός Τελικός Ανδρών του Διεθνούς Τουρνουά Τένις Roland Garros αναμεταδόθηκε σε 3D Live στα Village Cinemas στο The Mall.


roland garros 2012Την Κυριακή 10 Ιουνίου προβλήθηκε ο εντυπωσιακός τελικός ανδρών μεταξύ του Rafael Nadal και του Novak Djokovic του Διεθνούς Τουρνουά Τένις Roland Garros στα Village Cinemas@The Mall Athens σε 3D ζωντανή μετάδοση! Η πρωτοποριακή προβολή πραγματοποιήθηκε με την πρωτοβουλία της Panasonic και της Village, που έδωσαν στους θεατές τη μοναδική ευκαιρία να έρθουν ακόμα πιο κοντά στην ένταση του τουρνουά και να βιώσουν μία ξεχωριστή εμπειρία τρισδιάστατα. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε πλήθος εκπροσώπων της κοινωνικής, καλλιτεχνικής και επιχειρηματικής ζωής αλλά και λάτρεις του τένις που έσπευσαν να απολαύσουν την ιδιαίτερη αυτή προβολή.


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι προσκεκλημένοι απήλαυσαν γευστικές δημιουργίες με την υπογραφή της “ΑΙΓΛΗΣ ΖΑΠΠΕΙΟΥ”.


Η Panasonic, επίσημος χορηγός του Roland Garros τα τελευταία χρόνια, μεταδίδει μέσω δικών της μηχανημάτων και σε αποκλειστική συνεργασία με το Eurosport 3D, τους αγώνες τένις του διεθνούς τουρνουά. Επίσης προσφέρει την δυνατότητα στους
φιλάθλους να απολαύσουν σε 3D όλα τα αθλητικά γεγονότα του καλοκαιριού με τις νέες σειρές τηλεοράσεων Pansonic Smart Viera.


Το Roland Garros θεωρείται το σημαντικότερο και διασημότερο γεγονός στο αθλητικό ημερολόγιο, παρουσιάζοντας το Διεθνούς φήμης Τουρνουά Τένις Roland Garros Grand Slam. Το συγκεκριμένο τουρνουά μετράει χιλιάδες εκατομμύρια φιλάθλους ανά τον κόσμο, όπου λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών στο Παρίσι φέτος παρατάθηκε η αγωνία τους για τον νικητή καθώς συνεχίστηκε την επόμενη μέρα.