H Microsoft βραβεύει την Entersoft για τις εφαρμογές της στο Cloud και το Windows Azure.


entersoftΗ Microsoft αναζητώντας σε επίπεδο Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης καινοτομικές εφαρμογές με εμπορικές προοπτικές σε Windows Azure και Windows Phone 7, διοργάνωσε έναν πρωτότυπο διαγωνισμό με τίτλο «Δική σας η Επιχείρηση – Δική σας η Φήμη – Δική σας η Επιλογή». Οι προτάσεις που υποβλήθηκαν στο διαγωνισμό από τους συμμετέχοντες συνεργάτες της Microsoft, αξιολογήθηκαν βάσει της καινοτομίας, της εμπορικής προοπτικής, αλλά και της τεχνικής τους αρτιότητας.


Η Entersoft A.E. κατέλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία Windows Azure παρουσιάζοντας τις εφαρμογές E-Commerce και Mobile της σουίτας Entersoft Business Suite® σε τεχνολογία cloud. Με αυτή τη διάκριση η Entersoft πήρε το εισιτήριο για τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Συνέδριο Συνεργατών της Microsoft (WPC) που θα διεξαχθεί τον Ιούλιο στο Τορόντο του Καναδά. Εκεί θα αναδειχτούν οι νικητές του διαγωνισμού σε επίπεδο Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης.


Ο κ. Αντώνης Κοτζαμανίδης, Διευθύνων Σύμβουλος, της Entersoft, δήλωσε: «Η Entersoft επενδύει σταθερά στην Έρευνα και την Ανάπτυξη εφαρμόσιμης καινοτομίας. Τα τελευταία χρόνια συστηματικά προετοιμάζουμε όλες τις εφαρμογές μας για την υποστήριξη τεχνολογιών Cloud και την υποστήριξη του Windows Azure. Η διάκριση σε αυτό το διαγωνισμό επιβεβαιώνει τις επιλογές μας και μας κάνει να ελπίζουμε σε μια Ελληνική διάκριση και στο Παγκόσμιο Συνέδριο Συνεργατών της Microsoft (WPC) στον Καναδά.»