Η Intrasoft International ολοκλήρωσε την αναβάθμιση στην έκδοση PROFITS® v7.5 του Κεντρικού Τραπεζικού Συστήματος της GENIKI Bank.


intrasoft internationalΤο έργο αυτό είναι σημαντικό για την INTRASOFT International, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά την πολυετή εμπειρία και ισχυρή τεχνογνωσία της στην υλοποίηση σύνθετων τραπεζικών έργων. Η νέα αναβαθμισμένη έκδοση PROFITS® v. 7.5 τέθηκε επιτυχώς σε λειτουργία σε νέα τεχνολογική πλατφόρμα ΙΒΜ Power7/AIX/ORACLE/TUXEDO. Διεθνείς συμβουλευτικοί οίκοι έχουν κατατάξει το PROFITS® v. 7.5 στις Core Banking πλατφόρμες του μέλλοντος, αξιολογώντας ως «εντυπωσιακές» τις νέες δυνατότητές του και ξεχωρίζοντας αυτήν του ορισμού λειτουργικότητας με επιχειρησιακούς κανόνες. Το PROFITS® v. 7.5 διατίθεται για χρήση σε ένα σημαντικό εύρος τεχνολογικών πλατφορμών νέας αρχιτεκτονικής και ανοικτών διεθνών προτύπων.


Η νέα τεχνολογική υποδομή που επέλεξε η τράπεζα υιοθετεί σύγχρονες τεχνικές διατάξεων υψηλής διαθεσιμότητας, κερματισμού και εικονικής διαμόρφωσης, εγγυάται την υψηλή διαθεσιμότητα κρίσιμων εφαρμογών, όπως του Κεντρικού Τραπεζικού Συστήματος, ενώ παράλληλα προσφέρει ευελιξία, ώστε η τράπεζα να ανταποκρίνεται επιτυχώς και με ταχύτητα στις ανάγκες που προκύπτουν, καθώς και στις απαιτήσεις της αγοράς, διατηρώντας ταυτόχρονα σε οικονομικό επίπεδο την καθημερινή λειτουργία και συντήρηση του συστήματος.


Με τη νέα έκδοση PROFITS® v. 7.0, η GENIKI Bank ενισχύει την δυνατότητα άμεσης ανταπόκρισής της στις νέες ευκαιρίες που παρουσιάζονται, δημιουργώντας και προσφέροντας άμεσα νέα πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες προς τους πελάτες της, μειώνοντας παράλληλα τον χρόνο και το κόστος υλοποίησής τους. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της νέας -βασισμένη σε επιχειρησιακούς κανόνες- αρχιτεκτονικής του συστήματος. Οι κανόνες αυτοί εφαρμόζονται και μπορούν να αλλάζουν δυναμικά, σύμφωνα με την πολιτική της τράπεζας, χωρίς επεμβάσεις στον πηγαίο κώδικα του συστήματος. Παράλληλα, η INTRASOFT International παρείχε υπηρεσίες εκπαίδευσης τεχνικού προσωπικού καθώς και επιτόπιας υποστήριξης.


Ο κ. Δημήτρης Παπαδάκης – CIO της GENIKI Bank, δήλωσε: «Τα δύο αυτά έργα είναι στρατηγικής σημασίας για την εύρυθμη λειτουργία της τράπεζάς μας. Προτεραιότητά μας αποτελεί η διαρκής αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τον πελάτη καθώς και η βελτιστοποίηση των εσωτερικών της διαδικασιών, σε συνάρτηση με τη μείωση του κόστους. Η πολυετή συνεργασία μας με την INTRASOFT International ενισχύεται από μία ακόμη επιτυχή ολοκλήρωση ενός τόσο μεγάλου και σημαντικού έργου.»


Ο Διευθύνων Σύμβουλος της INTRASOFT International, κ. Αθανάσιος Κωτσής δήλωσε: «Είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι η χρήση ενός σύγχρονου και εξελιγμένου Core Banking συστήματος όπως τo PROFITS® v. 7.5 σε συνδυασμό με τη χρήση της σύγχρονης και εξελιγμένης τεχνολογικής πλατφόρμας που επέλεξε η τράπεζα, θα ενδυναμώσει ακόμα περισσότερο την GENIKI Bank, αυξάνοντας την ανταγωνιστικότητά της και την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει στους πελάτες της. Μετά από 17 χρόνια επιτυχούς στρατηγικής συνεργασίας με τη GENIKI Bank, είμαστε ευτυχείς που για άλλη μια φορά συμβάλλαμε με επιτυχία στον περαιτέρω επιχειρησιακό και τεχνολογικό εκσυγχρονισμό της Τράπεζας.»