Ο Όμιλος Printec ανακοινώνει ότι επιλέχθηκε ως “National Finalist” των European Business Awards 2012.


European Business Awards 2012 LogoΟ έγκριτος θεσμός των βραβείων αναγνωρίζει και επιβραβεύει την αριστεία, τις βέλτιστες πρακτικές και την καινοτομία των επιχειρήσεων σε ολόκληρη την Ευρώπη. Κάθε χρόνο, η ευρωπαϊκή ομάδα έρευνας των Βραβείων αναλύει και αξιολογεί περισσότερες από 15.000 επιχειρήσεις, με βάση τα αυστηρά κριτήρια που διέπουν τα πρότυπα των βραβείων, προκειμένου να επιλεχθούν οι κορυφαίες επιχειρήσεις που διακρίνονται για την εμπορική τους επιτυχία, την προώθηση της καινοτομίας και της επιχειρηματικής ηθικής.


Για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού, 30 Ελληνικές εταιρείες διακρίνονται ως National Finalists στα European Business Awards, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και ο Όμιλος Printec. Οι “National Finalists” επιλέχθηκαν μεταξύ 150 ελληνικών εταιρειών και πληρούσαν τα αυστηρά ποιοτικά και ποσοτικά κριτήρια της επιτροπής αξιολόγησης. Στην ομάδα των υποστηρικτών και της κριτικής επιτροπής των Βραβείων, έχουν συμπεριληφθεί διακεκριμένες προσωπικότητες, όπως ο Yves Leterme, Πρωθυπουργός του Βελγίου, ο Karel De Gucht, ευρωπαίος Επίτροπος για το εμπόριο, ο Jose Maria Aznar, πρώην Πρωθυπουργός της Ισπανίας, ο Wim Kok, πρώην Πρωθυπουργός της Ολλανδίας, ο Gilbert Ghostine, Διευθύνων Σύμβουλος της «Diageo Continental Europe» και ο καθηγητής Gilbert Lenssen, Πρόεδρος της ευρωπαϊκής ακαδημίας για τις επιχειρήσεις στην κοινωνία.


Το κύρος και το υψηλό προφίλ των European Business Awards 2012, ενισχύεται με την ευρεία κάλυψη από σημαντικά διεθνή Μέσα ενημέρωσης, όπως τα: CNN, Wall Street Journal, Financial Times, ABC, Euronews, κ.α.