Η αντίστροφη μέτρηση για το μουσικό γεγονός της χρονιάς ξεκίνησε με το πιο δυναμικό KICK-OFF PARTY στο Balux Privé.


MAD VMA 2012_LOGOΤο MAD γιόρτασε με το καθιερωμένο Kick-Off Party, στο Balux Privé, τη διοργάνωση των 9ων Mad Video Music Awards, που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 20 Ιουνίου στο Γήπεδο Tae Kwon Dο, με τη χορηγία της Vodafone.


Το Kick-Off Party σηματοδότησε και επίσημα την έναρξη των Mad Video Music Awards 2012 By Vodafone, αναδεικνύοντας τη δύναμη της αυθεντικής δημιουργίας. Το παρών έδωσαν αγαπημένοι πρωταγωνιστές της ελληνικής μουσικής σκηνής, υποψήφιοι καλλιτέχνες και δημιουργοί, καθώς και εκπρόσωποι των media και της κοινωνικής ζωής, για να γιορτάσουν μαζί την αντίστροφη μέτρηση για το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός της χρονιάς. Το MAD υποδέχθηκε όλους τους προσκεκλημένους με ξεχωριστές μουσικές επιλογές, ενώ την ατμόσφαιρα απογείωσαν νέοι καλλιτέχνες – εκφραστές του ‘Young Greece’: Demy & DJ Kas, Freaky Fortune, Stan & Snap Your Fingaz, που άφησαν το δικό τους θετικό μουσικό στίγμα.


Φέτος, τα Mad Video Music Awards 2012 By Vodafone έχουν στην καρδιά τους το σύνθημα ‘Young Greece’, αναδεικνύοντας τη δυνατή και δημιουργική Ελλάδα: την Ελλάδα των νέων! Με έναν ευρηματικό τρόπο σκέψης που ξεφεύγει από την απαισιοδοξία, οι εκπρόσωποι του ‘Young Greece’ αναζητούν προσωπικούς τρόπους έκφρασης και δημιουργίας. Κάθε εκπρόσωπος του ‘Young Greece’ αποτελεί ένα ξεχωριστό #truestory για τα Mad Video Music Awards 2012 By Vodafone που θα ξετυλιχθεί μέχρι την ημέρα των βραβείων.


Την Τετάρτη 20 Ιουνίου, η μουσική θα ξεκινήσει από νωρίς, όπως κάθε χρονιά, με ένα special pre-show που θα πραγματοποιηθεί στον εξωτερικό χώρο του Κλειστού Γηπέδου Tae Kwon Do, για να κορυφωθεί με την πολυαναμενόμενη τελετή απονομής των Mad Video Music Awards 2012 By Vodafone, με τη συμμετοχή των πιο αγαπημένων Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών στις πιο mad ανατρεπτικές συνεργασίες on stage!


Περισσότερα νέα για τη φετινή διοργάνωση έρχονται καθημερινά στο MAD TV, το MAD RADIO 106.2, το www.mad.gr, στο official page των βραβείων www.videomusicawards.gr , στο facebook /Mad Video Music Awards και στο official account στο twitter @madVMA.