Η Planet Interactive AE και το Πρώτο Θέμα ανακοίνωσαν τη διάθεση των εντύπων του τελευταίου σε ηλεκτρονική μορφή.


e-naΣυγκεκριμένα, η επιτυχημένη Κυριακάτικη εφημερίδα θα διατίθεται πλέον και στην ψηφιακή της μορφή (http://www.e-na.com/protothema.aspx). Ο επισκέπτης μπορεί να διαβάσει και να ξεφυλλίσει, αγοράζοντας τα ψηφιακά μέσα από το ηλεκτρονικό μας περίπτερο www.e-na.com.


Ο χρήστης των ψηφιακών εντύπων μπορεί να τα δει και να ξεφυλλίσει στο φυσικό τους layout, απολαμβάνοντας το σύνολο του περιεχομένου.


Επιπλέον, μπορεί να τα αρχειοθετήσει, να τα αναζητήσει και να ακόμα να ‘δει’ πρόσθετο πλούσιο πολυμεσικό περιεχόμενο (video, ήχους, κλπ).


Τα ψηφιακά έντυπα είναι διαθέσιμα για όλα τα Windows συστήματα, καθώς και για το iPad. Σύντομα επίσης, θα είναι διαθέσιμα και από τις εκδόσεις του e-na για άλλες πλατφόρμες, iPhone, Android, κλπ.


Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι τα ψηφιακά έντυπα, είναι ιδιαίτερα οικονομικά και φιλικά προς το περιβάλλον.


Ο κ. Βασίλης Γιακαμόζης Διευθυντής της e-na σχολίασε: ” Είμαστε χαρούμενοι για την έναρξη αυτής της συνεργασίας. Μας τιμά ιδιαίτερα το γεγονός ότι η πρώτη σε κυκλοφορία Κυριακάτικη εφημερίδα της χώρας μας εμπιστεύθηκε .Το γεγονός αυτό μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε και να αναπτύξουμε ακόμα περισσότερο την ποιότητα και τις δυνατότητες της υπηρεσίας μας”.