Συνολικά 2.000 δωρεάν προσκλήσεις για την Avant Premiere του «Men In Black 3» προσφέρει το Wind F2G Cinema στις 23 Μαΐου 2012.


F2G CINEMA-MIB3Η ταινία κυκλοφορεί στις αίθουσες στις 24/05, ενώ η avant premiere θα λάβει χώρα την Τετάρτη 23 Μαΐου στον κινηματογράφο ΑΘΗΝΑΙΟΝ στους Αμπελοκήπους και στον κινηματογράφο Ολύμπιον στην Θεσσαλονίκη. Κάθε τυχερός θα λάβει μέχρι και 4 ΔΩΡΕΑΝ προσκλήσεις. Για να αποκτήσουν τις 4 ΔΩΡΕΑΝ προσκλήσεις για την πρεμιέρα της χρονιάς, οι ενδιαφερόμενοι – κάτοχοι WIND F2G χρειάζεται:
– Να επισκεφθούν ένα οποιοδήποτε κατάστημα WIND και να ανανεώσουν με €20 το χρόνο ομιλίας του WIND F2G καρτοκινητού τους
ή
– Να επισκεφθούν τη σελίδα WIND F2G στο Facebook, να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους και να μπουν στην κλήρωση για τις προσκλήσεις και άλλα απίθανα συλλεκτικά δώρα http://on.fb.me/MIB-Avant-Premiere


Ακόμα όλοι οι τυχεροί που θα βρεθούν στην πρεμιέρα θα έχουν επιπλέον τη δυνατότητα:
– να κερδίσουν τη συλλεκτική έκδοση του smartphone Sony Xperia™ sole αποκλειστικά με υλικό MIB3.


Υπενθυμίζεται ότι το WIND F2G τώρα και στην ανανέωση των 10€ προσφέρει 100 λεπτά ΔΩΡΕΑΝ χρόνο ομιλίας για ομιλία και προς όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής WIND, VODAFONE, COSMOTE και προς όλα τα σταθερά δίκτυα στην Ελλάδα. Τα 10€ παραμένουν εξολοκλήρου στην κάρτα ώστε ο συνδρομητής να το χρησιμοποιήσει όπως επιθυμεί και να ενεργοποιήσει τα αγαπημένα του πακέτα είτε καλώντας το 1265 είτε μέσω του MYF2G λογαριασμού του, στο www.F2G.gr για να κερδίσει ακόμα περισσότερα Online δώρα. Επιπλέον, και με ανανέωση χρόνου ομιλίας 20€, οι κάτοχοι WIND F2G μπορούν να απολαμβάνουν δωρεάν 200’ ομιλία προς όλα τα δίκτυα. Για ενεργοποίηση αρκεί μία και μόνη εγγραφή με δωρεάν κλήση στο 1300 ή μέσω του www.F2G.gr.


Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να αποκτήσουν το WIND F2G από ένα οποιοδήποτε κατάστημα WIND ή στο δίκτυο συνεργατών της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα, ή μέσω του site www.F2G.gr όπου μπορούν να ζητήσουν να τους σταλεί ΔΩΡΕΑΝ.