Το iClub, ένα νέο σύστημα επιβράβευσης των πιστών πελατών τους, ανακοίνωσαν τα Apple Premium Reseller καταστήματα iStorm.


LOGO_iSTORM_iCLUBΤο iClub σχεδιάστηκε με σκοπό να προσφέρει πρόσθετα προνόμια και υπηρεσίες στους πελάτες των iStorm, κάνοντας κάθε επίσκεψή στα καταστήματα, μια ακόμη πιο ξεχωριστή και ευχάριστη εμπειρία.


Η συμμετοχή σε ειδικές εκδηλώσεις, οι ειδικές προσφορές και εκπτώσεις, η συμμετοχή σε κληρώσεις και τα υπέροχα δώρα από τα καταστήματα iStorm είναι μερικές μόνο από τις εκπλήξεις, που περιμένουν τα μέλη του Club. Επιπρόσθετα, τα μέλη θα απολαμβάνουν και ειδικά προνόμια που προσφέρονται από συνεργαζόμενες με το iStorm επιχειρήσεις, οι οποίες ξεχωρίζουν για την ποιότητα των υπηρεσιών τους.


Οι μοναδικές υπηρεσίες που απολαμβάνουν τα μέλη του iClub, θα διαφοροποιούνται κάθε τρίμηνο, ώστε να υπάρχουν πάντα ενδιαφέρουσες επιλογές και χρήσιμες προτάσεις για όλους, ενώ μέλη του iClub μπορούν να γίνουν όσοι επιλέξουν τα καταστήματα iStorm για την αγορά Mac ή iPad.


Επισκεφτείτε τα καταστήματα iStorm στην Πλατεία Κολωνακίου και στο Εμπορικό Κέντρο River West, αποκτήστε τον Mac ή το iPad που επιθυμείτε και γίνετε μέλος στο iClub, έναν κόσμο εκπλήξεων και προνομίων. Περισσότερα στο www.iStorm.gr/iClub