Υλοποίηση ERP συστήματος στο Cheapis.gr ανέλαβε και ολοκλήρωσε η Cosmos Business Systems.


cosmos business systemsΈνα νέο έργο βασισμένο στην πολύ επιτυχημένη πλατφόρμα του ERP συστήματος MICROSOFT DYNAMICS NAV (πρώην Navision) , ανέλαβε να υλοποιήσει η Cosmos Business Systems AEBE, στο γνωστό site προσφορών “ www.Cheapis.gr”.


Πιο συγκεκριμένα το έργο αφορά στην υλοποίηση και ενεργοποίηση των κυκλωμάτων Οικονομικής Διαχείρισης (Γενικής Λογιστικής & Διαχείρισης Παγίων), Εμπορικής Διαχείρισης, CRM και Marketing. Παράλληλα θα υλοποιήσει αυτοματισμούς και interfaces με εφαρμογές τρίτων για την αυτοματοποίηση των εγγραφών αγοράς των προσφορών από το site της εταιρείας, της εκκαθάρισης των πληρωμών με τις συνεργαζόμενες τράπεζες και την τιμολόγηση των συνεργατών της εταιρείας.


Τέλος, και στα πλαίσια του ιδίου έργου, η COSMOS πρόκειται να υλοποιήσει ένα πολυδιάστατο σύστημα επιχειρηματικής ευφυΐας (B.I.) με τη χρήση του MS SQL Analysis Services, το οποίο θα προσφέρει στη διοίκηση του Cheapis.gr ολοκληρωμένη και σφαιρική πληροφόρηση, σε πραγματικό χρόνο, με σύγχρονα γραφικά και τεχνολογίες , ένα ολοκληρωμένο MIS (Management Information Systems).


Το τμήμα λογισμικού εφαρμογών της Cosmos Business Systems και της θυγατρικής της Cosmos Consulting είναι εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της Microsoft στον τομέα επιχειρησιακού λογισμικού και Business Intelligence , με σημαντικές και πολύπλοκες εγκαταστάσεις σε τομείς όπως η βιομηχανία, το εμπόριο, η ναυτιλία, η αγορά του φαρμάκου, η ανακύκλωση, ο κατασκευαστικός κλάδος κλπ.