Η Canon λαμβάνει έξι ‘Winter Pick’ το 2012 και Βραβείο Εξαίρετου Επιτεύγματος Ενεργειακής Αποδοτικότητας.


canon_logoΗ Canon έλαβε από τον οργανισμό διεξαγωγής δοκιμών και ερευνών Buyers Laboratory LLC (BLI) έξι Βραβεία ‘Winter Pick’ για το 2012 και ένα Βραβείο Εξαίρετου Επιτεύγματος Ενεργειακής Αποδοτικότητας. Η βράβευση των προϊόντων, από ολόκληρη τη σειρά επαγγελματικών μοντέλων εκτύπωσης της Canon, έγινε μετά από μια σειρά διεξοδικών δοκιμών στα εργαστήρια του οργανισμού BLI.


Τα ακόλουθα προϊόντα Canon έλαβαν Βραβεία ‘Winter Pick’ για το 2012:
– Ο σαρωτής Canon imageFORMULA DR-M160 έλαβε τη διάκριση Outstanding 50- to 70-ppm A4 Departmental Scanner (Κορυφαίος Σαρωτής A4, 50 έως 70 σελ./λεπτό, για Τμήματα Οργανισμών). Ο πιο ισχυρός και στιβαρός σαρωτής μικρών διαστάσεων της Canon βραβεύτηκε για τον εξαιρετικό χειρισμό των πρωτοτύπων, το χαμηλότερο κόστος ανά σάρωση από το μέσο όρο και την ευχρηστία που παρέχει η σχεδίασή του.
– Ο μικρών διαστάσεων, ευέλικτος επιτραπέζιος σαρωτής Canon imageFORMULA DR-M140 έλαβε τη διάκριση Outstanding 30- to 49-ppm A4 Departmental Scanner (Κορυφαίος Σαρωτής A4, 30 έως 49 σελ./λεπτό, για Τμήματα Οργανισμών) για τη σχεδίασή του, η οποία παρέχει εξαιρετικό χειρισμό πρωτοτύπων και δυνατότητα επιλογής μεταξύ δύο διαδρομών χαρτιού: ευθύγραμμης και σχήματος U.
– Ο σαρωτής Canon imageFORMULA DR-C125 έλαβε τη διάκριση Outstanding 20- to 30-ppm Workgroup Scanner (Κορυφαίος Σαρωτής 20 έως 30 σελ./λεπτό για Ομάδες Εργασίας). Αυτός ο επιτραπέζιος, εξαιρετικά μικρών διαστάσεων σαρωτής, βραβεύτηκε για την αξιοπιστία, τη λεπτή γραμμή του και τη δυνατότητα χειρισμού υλικών με μεγάλη ποικιλία βάρους και μεγεθών, καθώς και για το ισχυρό και εύχρηστο λογισμικό του που διευκολύνει τις διαδικασίες σάρωσης.
– Ο ταχύτατος, εξαιρετικά μικρός φορητός σαρωτής Canon imageFORMULA P-215 έλαβε τη διάκριση Outstanding Mobile Scanner (Κορυφαίος Φορητός Σαρωτής) χάρη στην ειδική υποδοχή σάρωσης καρτών, τον θαυμάσιο χειρισμό πρωτοτύπων, τη λειτουργικότητα του προγράμματος οδήγησης και τον μικρό χώρο που απαιτεί για τη λειτουργία του.
– Το σύστημα Canon i-SENSYS MF8380Cdw έλαβε τη διάκριση Outstanding A4 Colour MFP for Small / Home Offices (Κορυφαίο Έγχρωμο Πολυμηχάνημα A4 για Μικρά / Οικιακά Γραφεία). Αυτό το κόμπακτ λέιζερ πολυμηχάνημα βραβεύτηκε για τον εύχρηστο πίνακα ελέγχου και τη λειτουργία ασφαλούς εκτύπωσης, η οποία είναι διαθέσιμη με το πάτημα ενός πλήκτρου.
– Ο εκτυπωτής Canon i-SENSYS LBP7680Cx έλαβε τη διάκριση Outstanding A4 Colour Printer for Small Workgroups (Κορυφαίος Έγχρωμος Εκτυπωτής A4 για Μικρές Ομάδες Εργασίας). Ο i-SENSYS LBP7680Cx είναι ο πρώτος μιας σειράς εκτυπωτών λέιζερ που βασίζεται σε μια νέα αρχιτεκτονική, η οποία προέρχεται από την πλατφόρμα imageRUNNER ADVANCE της Canon. Ο εκτυπωτής λέιζερ, με υποστήριξη MEAP, βραβεύτηκε για τη δυνατότητά του να ενσωματώνεται τέλεια σε ολοκληρωμένες λύσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν τόσο πολυμηχανήματα όσο και απλούς εκτυπωτές.
– Το Canon imageRUNNER ADVANCE C2020i, ένα ισχυρό έγχρωμο σύστημα A3 πολλαπλών λειτουργιών, βραβεύτηκε από τον οργανισμό BLI για την περιβαλλοντική του απόδοση σε μια εξαντλητική δοκιμή που διήρκεσε δύο μήνες.
– Το σύστημα Canon imageRUNNER ADVANCE C2020i έλαβε τη διάκριση Outstanding Achievement in Energy Efficiency (Εξαίρετο Επίτευγμα Ενεργειακής Αποδοτικότητας), επιτυγχάνοντας ενεργειακό κόστος 49% χαμηλότερο από τον μέσο όρο της κατηγορίας. Η κατάσταση αναστολής λειτουργίας του συστήματος, η οποία επιτυγχάνει εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ρεύματος, τονίστηκε από τον οργανισμό BLI για τη ‘σημαντική οικονομία ενέργειας’ που παρέχει.