Oι συνδρομητές Wind σερφάρουν από το κινητό τους με 1€ την ημέρα με το Wind Mobile Internet Daily.


wind logoΠρόκειται για ένα «ημερήσιο πάσο» για όλους τους συνδρομητές WIND συμβολαίου (ιδιώτες και εταιρικούς), καρτοσύνδεσης και καρτοκινητής, χωρίς ενσωματωμένη χρήση Internet ή επιπρόσθετο πακέτο Internet, που αντικαθιστά τις χρεώσεις ανά kb για internet & wap που ίσχυαν ως σήμερα.


Το WIND Mobile Internet Daily προσφέρει έως 20 MB χρήσης εντός Ελλάδος ανά ημέρα, για πλοήγηση στο Internet από τη συσκευή τους, πρόσβαση σε email, χρήση εφαρμογών, κλπ. Ο χρήστης μπορεί να συνεχίσει κανονικά τη χρήση του και μετά τα 20ΜΒ μέσα στην ημέρα, με όσα Mobile Internet Daily επιθυμεί.


Οι χρήστες θα ενημερώνονται με SMS την επόμενη μέρα για τη χρέωση και τα ΜΒ που καταναλώθηκαν την προηγούμενη. Επιπλέον οι συνδρομητές καρτοκινητής, καρτοσύνδεσης και Wind to All (χωρίς ενσωματωμένη χρήση Internet) θα λαμβάνουν άμεσα ενημερωτικό SMS όταν φτάνουν το όριο των 20ΜΒ.


Με την απλή αυτή χρέωση το WIND Mobile Internet Daily είναι ιδανικό για να καλύψει την περιστασιακή χρήση Internet από κινητό με τον πιο οικονομικό τρόπο καθώς ο συνδρομητής διατηρεί τον έλεγχο του λογαριασμού του. Για συχνή χρήση, η WIND προτείνει προγράμματα συμβολαίου με ενσωματωμένη χρήση Internet ή κάποιο από τα πακέτα WIND Mobile Internet ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη.