Μάθε και εσύ πόσο γρήγορο είναι το Windows Phone και κέρδισε επιτόπου τη δική σου δωροεπιταγή.


public logoΤο Σάββατο 21 Απριλίου στις 12.00, το κατάστημα Public (www.public.gr) στο The Mall Athens προσκαλεί τους ενήλικους χρήστες έξυπνων κινητών και ειδικά εκείνους που δεν έχουν ανακαλύψει ακόμη την ταχύτητα που χαρακτηρίζει τα κινητά τηλέφωνα με λογισμικό Windows Phone, να λάβουν μέρος στο διασκεδαστικό παιχνίδι Windows Phone Challenge. Πρόκειται για ένα παιχνίδι στο οποίο όλοι όσοι επιλέξουν να συμμετέχουν θα λάβουν μία δωροεπιταγή αξίας 30 ευρώ.


Συγκεκριμένα, από τις 12.00 και μέχρι τις 16.00, εκπρόσωπος της Microsoft θα βρίσκεται στο κατάστημα Public (www.public.gr) στο The Mall Athens ο οποίος θα χρησιμοποιήσει συσκευή κινητού τηλεφώνου με λογισμικό Windows Phone για να συναγωνιστεί σε συγκεκριμένες ενέργειες/σενάρια με όσους επιθυμούν να συμμετέχουν στο διασκεδαστικό παιχνίδι– πρόκληση, κάνοντας χρήση του smartphone τους.


Όσοι καταφέρουν, με το smartphone τους, να είναι γρηγορότεροι από τον εκπρόσωπο της Microsoft ο οποίος θα χρησιμοποιεί το Windows Phone, θα κερδίσουν δωροεπιταγές συνολικής αξίας 80 ευρώ.