Απλή, ευέλικτη αρχιτεκτονική που έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με Brocade, Cisco, Citrix, Intel, Microsoft, VMware.


EMC VSPEXΗ EMC παρουσίασε το EMC VSPEX Proven Infrastructure – μια απλή, ευέλικτη και αποτελεσματική αρχιτεκτονική αναφοράς, η οποία αποτελείται από τα βραβευμένα συστήματα αποθήκευσης δεδομένων της EMC και λύσεις backup επόμενης γενιάς, μαζί με ότι καλύτερο υπάρχει από πλευράς virtualization, server, και τεχνολογιών δικτύωσης, από κορυφαίες εταιρείες, στρατηγικούς συμμάχους της EMC, όπως η Brocade, η Cisco, η Citrix, η Intel, η Microsoft, και η VMware.


Τα δεκατέσσερα αρχικά “πακέτα” (configurations) VSPEX αντιπροσωπεύουν διάφορα σενάρια εργασίας τα οποία καλύπτουν τις πιο δημοφιλείς περιπτώσεις μετακίνησης προς το cloud computing. Βασικός στόχος των σεναρίων (user cases) αυτών είναι να δίνουν τη δυνατότητα στους πελάτες να επιταχύνουν την ανάπτυξη ιδιωτικών clouds και να διαμορφώσουν κατάλληλα το περιβάλλον εργασίας των τελικών χρηστών. Οι πελάτες που θέλουν να εγκαταστήσουν ένα ιδιωτικό cloud μπορούν να επιλέξουν μεταξύ του VMware vSphere 5.0 ή του Microsoft Windows Hyper-V με υποστήριξη 50-250 εικονικών servers, ενώ για το περιβάλλον εργασίας του τελικού χρήστη, υπάρχουν οι επιλογές είτε του VMware View, είτε του Citrix XenDesktop®, τα οποία υποστηρίζουν από 50 έως 2000 εικονικά desktops. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στο emc.com. Σύντομα, το VSPEX θα εμπλουτιστεί και με άλλα configurations, ανάλογα με τη ζήτηση που θα διαμορφωθεί από την πλευρά των εμπορικών συνεργατών της EMC.


Το VSPEX Proven Infrastructure διατίθεται τώρα από τους κατά τόπους Velocity™ partners της EMC. Για πρώτη φορά, οι συνεργάτες της EMC μπορούν να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητες σχεδιασμού που παρέχει η EMC, προκειμένου να προσφέρουν στους πελάτες τους την κατάλληλη λύση, βασισμένη στο VSPEX. Επίσης, η EMC παρέχει στους συνεργάτες της πρόσβαση στα VSPEX labs προκειμένου να τεστάρουν, να πιστοποιούν και να παρουσιάζουν νέες εφαρμογές και λύσεις VSPEX.


EMC VSPEX: Πλεονεκτήματα για τους πελάτες
– Το VSPEX είναι Απλό – Το VSPEX Proven Infrastructures προσφέρει μια προβλέψιμη απόδοση, χάρη στην οποία μειώνονται οι δυσκολίες σχεδιασμού, διαστασιολόγησης και παραμετροποίησης που συνοδεύουν τη δημιουργία ενός ιδιωτικού cloud ή του περιβάλλοντος εργασίας των τελικών χρηστών. Επίσης, χάρη στην πιστοποίηση της EMC, η παραμετροποίηση του VSPEX γίνεται πιο γρήγορα, γεγονός που οδηγεί στην ταχύτερη ανάπτυξη των συστημάτων. Τέλος, ο υψηλός βαθμός συμβατότητας με τον Windows Server Hyper-V και το VMware vSphere, επιτρέπει στους πελάτες να ελέγχουν τις υποδομές cloud από ένα ενιαίο κέντρο διαχείρισης, χρησιμοποιώντας το System Center for Microsoft cloud και τη σουίτα VMware vCenter™ Operations Management Suite για ιδιωτικά clouds.


– Το VSPEX είναι αποδοτικό – Βασισμένο στα βραβευμένα συστήματα αποθήκευσης της EMC, VNX™ και VNXe™ και στα προϊόντα backup επόμενης γενιάς Avamar® και Data Domain®, το VSPEX προσφέρει στους πελάτες ένα μοναδικό επίπεδο απόδοσης και ευελιξίας. Αξιοποιώντας τεχνολογίες όπως το data deduplication, η συμπίεση δεδομένων και το Fully Automated Storage Tiering (FAST), οι πελάτες θα μπορούν να προσβλέπουν σε μεγάλη μείωση του λειτουργικού κόστους των υποδομών τους. Η περαιτέρω ενοποίηση των τεχνολογιών αυτών με το hypervisor και το περιβάλλον εργασίας των τελικών χρηστών, θα βοηθήσει επίσης τους πελάτες να απλοποιήσουν τη διαχείριση των συστημάτων τους και να μειώσουν τα αντίστοιχα κόστη.


– Το VSPEX είναι ευέλικτο – Το VSPEX επιτρέπει στους πελάτες να συνδυάζουν κορυφαίους server, τεχνολογίες δικτύωσης και virtualization της επιλογής τους, ώστε να διαμορφώνουν υποδομές οι οποίες είναι πιστοποιημένες από την EMC, και χτίζονται επάνω στα πολύ ευέλικτα συστήματα αποθήκευσης και backup της EMC. Επίσης, ο συνεργάτης της EMC που θα επιλεγεί από τους πελάτες, επειδή ακριβώς γνωρίζει τις απαιτήσεις τους, μπορεί να προσαρμόζει το VSPEX ώστε αυτό να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες τους.


EMC VSPEX: πλεονεκτήματα για τους συνεργάτες
– Περισσότερες ευκαιρίες πωλήσεων – Με το VSPEX, οι συνεργάτες της EMC μπορούν πλέον να προσφέρουν στους πελάτες τους ολοκληρωμένες, εξαιρετικά ευέλικτες λύσεις, οι οποίες ενσωματώνουν περισσότερα προϊόντα και διευρύνουν τον κύκλο των εργασιών τους. Το VSPEX δίνει στους συνεργάτες τη δυνατότητα να επιλέγουν και να συνδυάζουν διάφορους servers και υποδομές δικτύου, με βάση την υπάρχουσα εγκατάσταση ενός πελάτη αλλά και τις απαιτήσεις των εφαρμογών του, με τρόπο που αυξάνει τα κέρδη τους και παράλληλα αναβαθμίζει την αξία που προσφέρεται στον πελάτη.


– Faster Time to Market – Το VSPEX προσφέρει στους συνεργάτες πλήρεις οδηγίες διαστασιολόγησης και παραμετροποίησης για τα πιο συνηθισμένα workloads, οι οποίες μειώνουν το χρόνο σχεδιασμού της προτεινόμενες λύσης. Το VSPEX αναβαθμίζει σημαντικά την διαδικασία πώλησης που ακολουθεί ένας συνεργάτης, καθώς μειώνει το χρόνο πιστοποίησης και ενσωμάτωσης της λύσης στις υπάρχουσες υποδομές του πελάτη, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει όλα τα πλεονεκτήματα μιας ολοκληρωμένης πρότασης. Η ΕMC δίνει τη δυνατότητα στους συνεργάτες της να εκπαιδευτούν σε τεχνικό ή εμπορικό επίπεδο, ώστε να είναι σε θέση να φέρνουν τις λύσεις VSPEX στην αγορά σε μικρότερο χρόνο. Η μεγάλη δημοσιότητα, η ενσωμάτωση του VSPEX στις ενημερωτικές καμπάνιες της EMC και η δημιουργία ζήτησης μέσω ειδικών εργαλείων, βοηθούν τους συνεργάτες να ανοίγουν νέους δρόμους για τις λύσεις VSPEX που θα ήθελαν να προτείνουν στους πελάτες τους.


– Ευέλικτες Λύσεις με τη σφραγίδα του συνεργάτη – Το VSPEX επιτρέπει στους συνεργάτες της EMC να βάλουν τη δική τους σφραγίδα (brand) στη λύση VSPEX που σχεδίασαν, αυξάνοντας έτσι την εμπλοκή τους με τον πελάτη και τις ανάγκες του.


– VSPEX Labs – Οι συνεργάτες μπορούν να αξιοποιήσουν τις επενδύσεις της EMC στα καινούρια VSPEX Labs, προκειμένου να δοκιμάσουν, σε συνεργασία με την EMC ή άλλους συνεργάτες VSPEX, διαφορετικούς συνδυασμούς υλικού και διαφορετικά configurations.