Η νέα εμπειρία τρόμου θα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη από τις 29 Ιουνίου στο Nintendo 3DS.


Spirit Camera IllustrationΒυθιστείτε σε ανατριχιαστικές υπερφυσικές συγκινήσεις αυτό το καλοκαίρι, καθώς η Nintendo και η TECMO KOEI GAMES πρόκειται να κυκλοφορήσουν το Spirit Camera: The Cursed Memoir στην Ευρώπη στις 29 Ιουνίου. Αυτό το τρομακτικό παιχνίδι για το Nintendo 3DS χρησιμοποιεί την ενσωματωμένη 3D κάμερα και το augmented reality προσφέροντας ένα συναρπαστικό αποτέλεσμα. Βοηθήστε στην απελευθέρωση ενός κοριτσιού που ονομάζεται Maya από μια σατανική κατάρα – οι horror fans που αναζητούν κάτι νέο θα πρέπει να πάψουν να ψάχνουν άλλο.


Spirit Camera Characters 3Στο Spirit Camera: The Cursed Memoir, οι διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στην δική σας πραγματικότητα και αυτή του παιχνιδιού έχουν γίνει περισσότερο δυσδιάκριτες από ποτέ. Στο Story Mode, θα προχωρήσετε μέσα στο παιχνίδι χρησιμοποιώντας με την Nintendo 3DS Camera το ‘Camera Obscura’, μια μυστηριώδη κάμερα που είναι το επίκεντρο στην σειρά Project Zero, για να βιντεοσκοπήσετε το πραγματικό σας περιβάλλον. Θα πρέπει να γίνετε ειδικός της μυστηριώδους Camera Obscura και να χρησιμοποιήσετε τις μοναδικές δυνάμεις της για να αποκαλύψετε το μυστήριο πίσω από ένα παράξενο ημερολόγιο και να δώσετε μάχη ενάντια σε πνεύματα χρησιμοποιώντας το AR και τη μοναδική Nintendo 3DS Camera.


Το Spirit Camera: The Cursed Memoir συνοδεύεται από ένα ειδικό βιβλίο AR Book γνωστό ως Purple Diary. Είστε ο πρωταγωνιστής και αναλαμβάνετε ένα καθηλωτικό υπερφυσικό ταξίδι που θα χρησιμοποιήσει κάθε πτυχή της Nintendo 3DS camera και των Augmented Reality δυνατοτήτων για να σας τρομάξει με ολοκαίνουριους τρόπους.


Χρησιμοποιώντας τη Nintendo 3DS Camera και τις λειτουργίες Augmented Reality για να ξεκλειδώσετε κρυμμένο περιεχόμενο σε κάθε σελίδα του Purple Diary, μπορείτε να εξερευνήσετε το μυστήριο πίσω από το ημερολόγιο και να αλληλεπιδράσετε με 3D πνεύματα που είτε θα σας βοηθήσουν είτε θα προσπαθήσουν να σας βλάψουν. Μερικά πνεύματα μπορεί να εμφανιστούν ακόμα και στον πραγματικό κόσμο δίπλα σας και μπορείτε να τα δείτε μόνο αν κινηθείτε στο χώρο γύρω σας και κοιτάξετε μέσα από το Nintendo 3DS για να βρείτε που παραμονεύουν. Προσέξτε γιατί μπορεί να βρίσκονται πίσω σας περιμένοντας να σας επιτεθούν!


Το Spirit Camera: The Cursed Memoir προσφέρει κάτι περισσότερα από ένα καινοτόμο story mode, αφού υπάρχει ένας αριθμός από επιπλέον δοκιμασίες και τρομακτικά mini games για να κυριαρχήσετε, καθώς και να ξεκλειδώσετε τα μυστήρια του Purple Diary στο story mode. Το Spirit Check mode σας επιτρέπει να αλληλεπιδράσετε με το πρόσωπό σας στο Purple Diary, αφού τραβήξετε μια φωτογραφία του προσώπου σας θα εμφανιστεί ενσωματωμένο στο Purple Diary μαζί με τρομακτικά φαντάσματα που ελλοχεύουν στο χώρο. Το Spirit Challenge από την άλλη, αποδίδει χαρακτηριστικά όπως Attack Power, Speed και HP σε μια εικόνα ενός προσώπου που έχει ληφθεί με την Nintendo 3DS camera επιτρέποντάς σας να κάνετε μάχη σε μια ειδική έκδοση του Story Mode battle. Το Cursed Pages mode σας επιτρέπει να παίξετε μέσα από μια συλλογή παιχνιδιών χρησιμοποιώντας τη Nintendo 3DS camera και το Purple Diary που κυμαίνονται από αινίγματα μέχρι γρίφους.


Για να γίνετε ειδικός στο Camera Obscura και να πολεμήσετε ενάντια σε καταραμένα πνεύματα με νέους και καινοτόμους τρόπους τότε μην ψάχνετε άλλο από το Spirit Camera: The Cursed Memoir για το Nintendo 3DS που κυκλοφορεί στις 29 Ιουνίου. Επίσης διαθέσιμο αυτό το καλοκαίρι, το Project Zero 2: Wii Edition είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στην σειρά Project Zero που έρχεται αποκλειστικά για το Wii επίσης στις 29 Ιουνίου.