H HOTech δίνει το δικό της παρών στο διεθνές Συνέδριο WIMA NFC Monaco.


HOTECH LOGOΗ WIMA αποτελεί την κορυφαία παγκόσμια διοργάνωση που αφορά αποκλειστικά στην τεχνολογία NFC, προβάλλοντας κάθε χρόνο πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες από όλο τον κόσμο.


Στο πλαίσιο του Συνεδρίου, η HOTech πρόκειται να παρουσιάσει για πρώτη φορά τις νέες κάθετες NFC Mobile εφαρμογές που ανέπτυξε για τους χώρους της υγείας και της ασφάλισης NFC Care, της λιανικής πώλησης NFC Retail και της διαφήμισης NFC Media.


Συγκεκριμένα, η υπηρεσία NFC Care αποτελεί μια λύση που επαναπροσδιορίζει τη δημιουργία και διατήρηση ποιοτικών αρχείων στο χώρο της υγείας και της ασφάλισης, η οποία δίνει τη δυνατότητα άμεσης καταγραφής, εμπλουτισμό δεδομένων ασφάλισης και μεγάλη ευελιξία στη διαχείριση αρχείων.


Όσον αφορά στο NFC Retail, πρόκειται για μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα που χρησιμοποιεί την τεχνολογία NFC για το χώρο του λιανεμπορίου, η οποία παρέχει αποτελεσματική διαχείριση δραστηριοτήτων όπως merchandising, πελατειακή πίστη και πωλήσεις, προσφέροντας πολλαπλές λύσεις στις εταιρίες του κλάδου.


Τέλος, μέσω της εφαρμογής NFC Media οι διαφημιστικές εταιρίες και εταιρίες media θα μπορούν να διαχειρίζονται δεδομένα για καινοτόμα NFC συμβατά μέσα επικοινωνίας και διαφήμισης, δίνοντας μια νέα διάσταση στις στρατηγικές marketing και τις διαφημιστικές καμπάνιες των διαφημιζομένων.


Οι νέες NFC Mobile εφαρμογές, συμπληρώνουν το εκτεταμένο portfolio καινοτόμων υπηρεσιών που πρώτη ανέπτυξε στην Ελλάδα η HOTech και πρόκειται να παρουσιάσει συνολικά στο WIMA NFC Monaco. Ως ενεργό μέλος του NFC Forum, η εταιρία συμμετέχει σε όλα τα διεθνή Συνέδρια της WIMA που διοργανώνονται τα τελευταία 5 χρόνια.