Με κάθε αγορά Android smartphone, οι πελάτες αποκτούν δωρεάν το σύστημα πλοήγησης Ginius Driver.


ginius_driverΤο Ginius Driver – Don’t Panic Edition είναι το μόνο λογισμικό πλοήγησης στην αγορά με τους πιο πλήρεις και ενημερωμένους χάρτες της Geointelligence. Απευθύνεται στο σύγχρονο Έλληνα οδηγό παρέχοντας μοναδικά χαρακτηριστικά όπως:
• ασυναγώνιστη ταχύτητα υπολογισμού διαδρομής σε λιγότερο από 2’’
• γρήγορη αναζήτηση όλα-σε-ένα (διεύθυνση, ΤΚ, πόλεις, POI, συντεταγμένες, αγαπημένα και γειτονιές!).
• αυτόματη ορθογραφική διόρθωση και εναλλακτικά προτεινόμενα αποτελέσματα
• αυτόματη ρύθμιση δακτυλίου
• εμφάνιση καμερών τροχαίας και κυκλοφορίας
• εμφάνιση πρατηρίων βενζίνης και ΣΕΑ στη διαδρομή


Επιπλέον, ειδικά για τους πελάτες του Πλαισίου, ο Ginius Driver συνδέεται με την εφαρμογή Android Shareloc. Είναι ο πρωτότυπος…ντετέκτιβ της Geointelligence που σας βοηθά να αναζητήσετε ανακαλύψετε ότι περνάει από το μυαλό σας και με ένα κλικ να πλοηγηθείτε σε αυτό μέσα από το Ginius Driver! Ο Shareloc θα σας εκπλήξει με την αναζήτησή του χρησιμοποιώντας λέξεις και όρους της καθημερινής σας ζωής.


Η προσφορά της Geointelligence και του Πλαισίου ολοκληρώνεται με την εφαρμογή διαχείρισης διευθύνσεων και επαφών Mapper Lite, με την οποία μπορείτε να εισάγετε στο PC σας επαφές από το Outlook, και να τις μετατρέψετε σε «Αγαπημένα» σημεία του Ginius Driver.


Αυτό το Πάσχα, το Πλαίσιο και η Geointelligence σας δείχνουν το δρόμο και σας προσκαλούν να αποκτήσετε το νέο σας Android smartphone.