Η Profile ανακοίνωσε ότι ξεκινάει τη λειτουργία των γραφείων της σε Ντουμπάι και Λονδίνο.


profileΗ PROFILE πιστή στο στρατηγικό της σχεδιασμό για ανέλιξη στις αγορές του εξωτερικού ανακοινώνει την ίδρυση γραφείων στο Ντουμπάι (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα) και στο Λονδίνο (Ηνωμένο Βασίλειο). Το γραφείο στο Ντουμπάι έχει στόχο την υποστήριξη των τοπικών αντιπροσώπων της εταιρείας στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και Βορείου Αφρικής για τη βέλτιστη προώθηση των προϊόντων της, με έμφαση στο Islamic Banking και το Investment Management. Το γραφείο στο Λονδίνο στοχεύει στην ενεργό προώθηση των λύσεων Wealth Management, Asset & Fund Management και Private Banking, στην τοπική αγορά.


Τα γραφεία σε Ντουμπάι και Λονδίνο αποτελούν συνέχεια και επέκταση τη στρατηγικής που οδήγησε στη δημιουργία των γραφείων της εταιρείας στη Γενεύη, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική εξάπλωση της εταιρείας στα σημαντικότερα χρηματοοικονομικά κέντρα ανά τον κόσμο και προσφέροντας ολοκληρωμένη τοπική υποστήριξη σε υφιστάμενους και νέους πελάτες. Τα γραφεία συγκροτήθηκαν με έμπειρα και εξειδικευμένα στελέχη της τοπικής αγοράς για να προσφέρουν άμεση, ποιοτική και ολοκληρωμένη υποστήριξη σε τραπεζικούς και επενδυτικούς οργανισμούς της κάθε χώρας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής.


Οι ολοκληρωμένες πλατφόρμες διαχείρισης επενδυτικών και τραπεζικών εργασιών, IMSplus και FMS, αντίστοιχα, έχουν αναπτυχθεί σε μοντέρνα αρχιτεκτονική που επιτρέπει την εύκολη προσαρμογή τους στις εκάστοτε απαιτήσεις των πελατών. Η αρθρωτή και ευέλικτη λειτουργικότητα τους καλύπτει πλήρως, μέσω του IMSplus τις περιοχές Private Wealth Management, Asset & Fund Management, Personal Banking και Custody, και μέσω του FMS τις περιοχές Core και Islamic Banking καθώς και Leasing & Financing. Όλες οι λύσεις της PROFILE βασίζονται σε state-of-the-art τεχνολογία για την καλύτερη διαχείριση των προϊόντων των χρηματοοικονομικών οργανισμών, βοηθώντας τους σημαντικά στη βελτίωση των σχέσεων με τους πελάτες τους, στον εμπλουτισμό των παρεχόμενων υπηρεσιών τους και στην αύξηση των εσόδων τους, ενώ ταυτόχρονα διατηρούν ιδιαίτερα χαμηλά το κόστος και το λειτουργικό κίνδυνο.


«Με σύμμαχο την εμπειρία μας στο χώρο καθώς και τη σταθερή μας ανάπτυξη για περισσότερα από 20 χρόνια, έχουμε τη σιγουριά ότι οι λύσεις της PROFILE, IMSplus για Wealth Management και FMS για Core Banking είναι πλέον αρκετά ώριμες ώστε να ικανοποιήσουν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών αγορών για προηγμένα συστήματα διαχείρισης χρηματοοικονομικών υπηρεσιών», δήλωσε ο κ. Χ. Στασινόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της PROFILE.