Το PlayMemories Studio απελευθερώνει με δημιουργικό τρόπο την απίστευτη δύναμη εικόνας του PlayStation 3.


PlayMemories_StudioΤο PlayMemories Studio, που πλέον διατίθεται στο PlayStation®3, αλληλεπιδρά με την προσωπική σας συλλογή από ψηφιακές φωτογραφίες και HD βίντεο κλιπ σε μία νέα συναρπαστική διάσταση.


Αυτή η εύχρηστη εφαρμογή, -διαθέσιμη προς λήψη από το PlayStation Store- σας δίνει τον έλεγχο στην προβολή, τη διαχείριση, την επεξεργασία και το μοίρασμα όλων αυτών των ιδιαίτερων αναμνήσεων που έχετε σε φωτογραφίες και βίντεο, από την άνεση του καναπέ σας.


Το PlayMemories Studio αξιοποιεί την τεράστια επεξεργαστική ισχύ του PlayStation®3, κάνοντας την προβολή της συλλογής με τις εικόνες σας τόσο διασκεδαστική, όσο το να παίζετε το αγαπημένο σας βιντεοπαιχνίδι. Συνδέστε την ψηφιακή σας φωτογραφική μηχανή ή τη βιντεοκάμερά σας και πάρτε το χειριστήριο του PlayStation®3 στα χέρια σας: τώρα μπορείτε να απολαύσετε το show!


Η ενσωματωμένη επισκόπηση του PlayMemories Studio σάς επιτρέπει να περιηγείστε και να βλέπετε φωτογραφίες και βίντεο – καθώς και εικόνες και βίντεο κλιπ σε 3D – στην οθόνη της τηλεόρασής σας. Το περιεχόμενο από τη φωτογραφική μηχανή σας, που έχει αποθηκευτεί σε PS3 ή σε συνδεδεμένο οδηγό ή μνήμη USB, εμφανίζεται όλο μαζί σε μία εύχρηστη προβολή με χρονολογική σειρά. Ψάχνετε μία πολύ συγκεκριμένη φωτογραφία; Με τη χρήση ισχυρών φίλτρων, μπορείτε να επισημάνετε εικόνες σε κατηγορίες, όπως: ημερομηνία, χαμόγελα, 2D/3D, αγαπημένα, δεδομένα GPS και πολλά άλλα…


Προσθέστε τοποθεσία στις εικόνες σας
Μια προβολή Χάρτη εμφανίζεται σε όλες τις εικόνες σας που έχουν σήμανση geotag (σημείωση: απαιτείται φωτογραφική μηχανή ή βιντεοκάμερα με GPS). Απλά γυρίστε την υδρόγειο που βρίσκεται στην οθόνη σας και ξαναζήστε τη χαρά των ταξιδιών σας.


Ζωντανέψτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο κλιπ σας με μία παλέτα καλλιτεχνικών εφέ εικόνας, απλά με το πάτημα ενός κουμπιού. Διαλέξτε μία από τις έντεκα επιλογές επεξεργασίας, όπως sepia, toy camera, soft focus και monochrome.


Δεν είναι απαραίτητο να έχετε δεξιότητες στην επεξεργασία ταινιών για να μετατρέψετε τα βίντεο κλιπ σας σε “επαγγελματικές” παραγωγές. Το PlayMemories Studio σάς βοηθά να φτιάξετε μίνι-αριστουργήματα σε λίγα λεπτά. Με το χειριστήριό σας βάλτε tag, τριμάρετε και ενώστε τα κλιπ, βάλτε λεζάντες στην οθόνη, αστεία βίντεο, εφέ ήχου και εφέ αλλαγής της φωνής.


Εύκολη αποθήκευση και μοίρασμα
Μην κρατάτε αυτές τις αναμνήσεις μόνο για τον εαυτό σας, μοιραστείτε τις online. Με λίγα μόνο κλικ, μπορείτε να ανεβάσετε εικόνες και βίντεο κατευθείαν το Facebook χάρη στο PlayMemories Studio.


Μπορείτε επίσης να μεταφέρετε εικόνες ασύρματα στο Playstation®Vita ή το PSP® για να τις απολαμβάνετε οποτεδήποτε και οπουδήποτε.


Κατεβάστε το ή δοκιμάστε το δωρεάν για 30 ημέρες
Το PlayMemories Studio είναι πλέον διαθέσιμο για download από το διαδικτυακό κατάστημα PlayStation®Store, στα €15. Έχετε επίσης τη δυνατότητα να κατεβάσετε δωρεάν μία δοκιμαστική έκδοση (ισχύει για 30 ημέρες).


Οι συνδρομητές του PlayStation®Plus απολαμβάνουν πλήρη πρόσβαση για πάντα στο PlayMemories Studio, χωρίς επιπλέον κόστος, ως μέρος της ετήσιας συνδρομής τους.


Οι εγγεγραμμένοι πελάτες που αγοράζουν ψηφιακές μηχανές και βιντεοκάμερες τελευταίας τεχνολογίας από τη Sony (μοντέλα α, Cyber-Shot™ και Handycam®) θα λάβουν ένα ψηφιακό κουπόνι για δωρεάν download της επί πληρωμή έκδοσης του PlayMemories Studio. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα μοντέλα, στα οποία μπορεί να εφαρμοστεί, επισκεφθείτε την τοποθεσία λήψης του κουπονιού www.sony.net/pms/code (διαθέσιμη από τις 29 Μαρτίου 2012).