Πρωτότυπος διαγωνισμός στο Facebook από την LG με αφορμή τη νέα σειρά smartphones Optimus L.


LG_L_series_Facebook_eventΗ LG Electronics, εγκαινιάζει τη διαθεσιμότητα της σειράς smartphones Optimus L, προσκαλώντας τους φίλους των κινητών τηλεφώνων της εταιρείας, να μοιραστούν τις ευχές τους και να διεκδικήσουν την ευκαιρία να τις κάνουν πραγματικότητα.


Ο πρωτότυπος διαγωνισμός διοργανώνεται με αφορμή την κυκλοφορία της σειράς Optimus L, η οποία παρουσιάστηκε στο Mobile World Congress 2012 και χαρακτηρίζεται από τη διαχρονική και αρμονική φιλοσοφία που έχει εδραιώσει η LG στο παρελθόν. Το “LG to make wishes come true”, όπως ονομάζεται η καμπάνια, θα διεξαχθεί μέσω της επίσημης facebook page του LG Mobile στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.facebook.com/lgmobile.


Οι φίλοι της LG που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό, πρέπει να υποβάλλουν την ιδέα τους για τη Διαχρονική Ανάμνηση (Timeless Moment), μέσω της φόρμας συμμετοχής στη Facebook page της LG. Όσοι καταθέσουν τις ιστορίες τους μέχρι τις 11 Απριλίου, αποκτούν υποψηφιότητα για να επιλεγούν ανάμεσα στους 5 νικητές, αναλόγως με το σύνολο των ψήφων που θα αποσπάσουν στη σελίδα του facebook (τα κριτήρια επιλογής των νικητών, καθώς και οι όροι συμμετοχής στο διαγωνισμό αναφέρονται στη σελίδα www.facebook.com/lgmobile και πιο συγκεκριμένα στην εφαρμογή του διαγωνισμού).


Η LG θα κάνει πραγματικότητα τα όνειρα 5 νικητών, ενώ η εταιρεία θα προβάλλει τη διαδρομή για το Timeless Moment του κάθε νικητή μέσω ενός βίντεο κλιπ που θα γίνει share στο Facebook. «Μέσα από αυτή την καμπάνια, η LG στοχεύει να κάνει τους χρήστες να απολαμβάνουν κάθε στιγμή της καθημερινότητας τους και να χαρίσει στους φίλους της διαχρονικές αναμνήσεις», δήλωσε ο κ. Brian Na, Executive Vice President και Head of Sales and Marketing της LG Mobile Communications. «Η σύλληψη της ιδέας του διαγωνισμού πηγάζει από τη φιλοσοφία της σχεδίασης L-style. Η σειρά Optimus L-Style έχει εμπνευσθεί και σχεδιασθεί ώστε να εκπληρώνει τη διαχρονικότητα της εταιρείας και να προσδίδει αξία στους χρήστες μας. Ελπίζουμε ότι οι χρήστες θα απολαύσουν και θα εκτιμήσουν την καθημερινότητά τους περισσότερο, όπου τα κινητά μας θα έχουν ένα ρόλο στο να την κάνουν ακόμα καλύτερη».


Η σειρά Optimus L, η οποία και αποτελεί την έμπνευση για αυτή την καμπάνια, συμπεριλαμβάνει τα Optimus L7, Optimus L5 και Optimus L3. Το Optimus L3 κυκλοφορεί ήδη στην Ελλάδα, ενώ τα Optimus L7 και Optimus L5 αναμένονται αργότερα μέσα στο 2012.